miercuri, 24 octombrie 2012

Workshop special - "Sa invatam sa comunicam din inima" cu Peter Burton

Va invitam cu drag la acest workshop special, "Sa invatam sa comunicam din inima", care va fi sustinut de Peter Burton, partenerul lui Chris Waters (http://www.spiritoftheinca.com), care, pe langa o ampla experienta pedagogica, ne aduce pasiunea lui pentru acest nou mod de comunicare, atat de necesar in acest moment si parte a noii paradigme.

"Peter are un mod particular, glumet si amuzant, de a-si transmite mesajele si este absolut pasionat de a-i imputernici pe oameni sa comunice in moduri care le imbogatestc viata. El ne "muta" de la modul toxic de gandire, care creeaza razboi, inspre un mod de conectare cu mai multe resurse si care ne imbogateste viata." (Chris Waters)

Peter a predat in scoli pentru 12 ani, apoi a condus numeroase proiecte pentru copii pana in 1992, cand a descoperit "Positive Effect" (Efectul Pozitiv), un training al aptitudinilor de comunicare pentru persoane din business.

"Am invatat atat de mult despre comunicare de la copiii carora le-am predat, apoi de la proprii mei copii si acum de la nepotii mei. Iubesc lucrul cu oamenii care doresc sa faca o diferenta in lume si sa-si imbunatateasca aptitudinile de comunicare. Face pur si simplu sens sa ne petrecem timpul cu ceilalti intr-un mod cat de rasplatitor si de productiv posibil."

Peter preda cu claritate, entuziasm si cu reala iubire pentru ceea ce - si pentru cine - preda.

De mii si mii de ani, un anumit mod de gandire a dominat modul in care comunicam unii cu altii. Rezultatele sale dureroase in relatiile noastre personale si de lucru sunt mai mult decat clare: Luptele pentru putere, certurile despre cine are dreptate si cine nu, despre cine este de vina, cine poate fi invinuit si pedepsit. Si, desigur, aceasta afecteaza relatiile pe care le avem in cadrul familiilor noastre, cu vecinii si colegii nostru de serviciu. Relatiile devin o competitie cu castigatori si invinsi. Ceea ce inseamna ca, de fapt, pierdem cu totii.
Dar lucrurile nu mai trebuie sa fie astfel. Acum putem avea relatiile la care aspiram, bazate pe incredere si siguranta.

Mesaj de la PETER BURTON: Eram foarte bun in a fi cinstit cu oamenii. Oamenii din familia mea, de la locul de munca si cu vecinii. Eram cinstit fata de defectele lor, fata de lucrurile pe care le faceau gresit si de ceea ce nu-mi placea la ei. Am devenit un expert in a le spune exact ceea ce gandeam despre ei. Si da, eram foarte onest! Cu parerile si judecatile mele!
Treptat am realizat ca acest mod de a comunica creea problem in toate relatiile mele, cauzand multa frictiune si secandu-ma de viata si vitalitate.
Ceea ce am descoperit au fost PATRU GANDURI care erau cauza problemelor mele si am invatat ca tot aceste ganduri cauzau si alte probleme.
Deasemenea am realizat ca confundasem a fi cinstit cu a fi autentic. Si modul in care una aduce suferinta si cealalta bucurie.DE ACEEA DORESC SA IMPARTASESC CU VOI TOT CEEA CE AM INVATAT IN WEEKENDUL _10.-11. NOIEMBRIE!

In timpul acestui weekend transformator:
- Descoperim cum sa cream o relatie aproape instantanee cu alti oameni din viata noastra;
- Ne aducem abilitatea de a asculta fara judecata la un cu totul alt nivel;
- Exersam, folosind intrebari simple si eficiente, pentru a intelege cu adevarat persoana careia ii vorbim;
Aceste abilitati vor crea mai multa armonie si usurinta in conversatiile noastre, ducand la relatii personale si de lucru imbunatatite. Vom invata chiar cum sa devenim prieteni cu conflictul, astfel incat relatii oneste, pline de incredere si productive ne vor inflori in
viata.

In timpul acestui weekend, veti decoperi care sunt aceste vechi obiceiuri destructive si de ce ele creeaza luptele pentru putere, separarea, deconectarea si acel sentiment teribil de singuratate cand suntem cu alti oameni.

Si aceasta nu este totul. Daca ar fi atat de simplu ca a stii ce cauzeaza problema, am fi rezolvat-o demult. De fapt, A STII este o parte a problemei insasi.

Asa cum spunea Einstein: "Trebuie sa folosim un nivel de gandire diferit de cel care a creat problema." Acest aspect este adevarat pana la un anumit punct. Dar se ajunge la un moment cand gandirea in sine nu mai este indeajuns.
Acesta este atunci cand este nevoie sa angajam si sa activam intelepciunea inimii si a creierului ei - da, inima are si ea un creier!

Si aceasta intelepciune are nevoie sa se uneasca cu mintea, pentru a integra Sinele nostru intreg si pentru a aduce aceasta intregime in relatiile nostre, intr-un mod care ne face sa ne simtim autentici, in siguranta si bucurosi.

Pe parcursul workshop-ului, va veti dezvolta aptitudinile de a asculta in mod constient, cum sa aduceti curiozitate in loc de criticism in conversatiile voastre, si cum sa va descurcati intr-un mod usor si rapid cu orice fel de probleme care creeaza conflicte.
De fapt, la sfarsitul acestui weekend veti fi invatat sa va imprieteniti cu conflictul!
Calatoria din cap in inima masoara doar 30 de centimetri, dar este una dintre cele mai utile si rasplatitoare calatorii pe care o veti face vreodata!


Detalii inscriere:

Cursul va avea loc la Bucuresti si va incepe sambata, 10.11, la ora 10, si se va termina duminica, 11.11, la ora 18.

Costul: 150 gbp.

Locatia si va fi anuntata ulterior inscrierii

Insrieri: mirunapopovici@hotmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu