marți, 9 octombrie 2012

Andreea Marin-Banica si echipa Scoala Mamelor vin in orasul tau!

Luni 15 octombrie, orele 17.30, in Iasi, la  Iulius Mall, etajul 1, La Corniche Cafe & Lounge, are loc dezbaterea din cadrul campaniei „Riscurile consumului de droguri la mama si copil”, al cărei obiectiv principal îl reprezinta sensibilizarea şi constientizarea viitoarelor mame cu privire la riscurile asociate consumului de tutun, alcool şi droguri asupra fatului

Andreea Marin-Banica si echipa Scoala Mamelor vin in orasul tau!
  Noi stim ca, a fi mama e o minune, dar uneori inseamana si provocari carora e greu sa le faci fata.
Vino si tu la intalnirea  cu Andreea,  specialiştii Şcoala Mamelor si specialişti ai Agenţiei Naţionale Antidrog – CRPECA Iaşi: dna dr. Ionela Calfa şi dna psih. Mihaela Ciobanu,   pentru a afla cum poti depasi greutatile de care te izbesti zi de zi.
-  intrarea este gratuita
- ai ocazia să discuti deschis cu Andreea Marin-Banica si specialistii Scoala Mamelor
- locatiile sunt special alese ca pentru o intalnire intre prietene
- cu dulciurile si bauturile racoritoare venim noi, voi veniti cu zambetele, pentru ca fotografiile facute la final sa devina amintiri de neuitat.
  Despre echilibrul pe care iti e greu sa-l gasesti intre viata de familie, profesie si dorintele sufletului tau, despre drepturile tale pe care nu le cunosti sau intelegi destul de bine, despre viata care merita pretuita si traita frumos si demn, despre bucuriile si tristetile sau semnele tale de intrebare, intr-o discutie calda, deschisa ca de la prietena la prietena, cu Andreea si echipa sa! Depinde in primul rand de tine, ca viata ta sa devina maine mai blanda, mai echilibrata, decat este azi!


Asteptam cat mai multe doamne participante la dezbatere! 


Gratitudine,
psih. MIHAELA CIOBANU
+ 40 749 675 922   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu