vineri, 5 octombrie 2012

Webinarii Gratuite si Anunturi - Consiliere si Terapii Scurte

Salutari tuturor,


Dragi colegi, intors de curand de la Congresul Asociatiei Europene de Terapii Scurte (ebta2012.eu), am ales sa impartasesc cu voi incantare, vesti bune si informatii proaspete, de calitate pe care le-am adus de la Torun.


Va popun sa participati la trei webinarii de 45 minute pe care le ofer gratuit saptamana viitoare:

I. Primul: “Terapii Scurte - Scurta prezentare” ofera celor interesati o introducere in domeniu, precum si informatii utile legate de grupurile si programele de formare ale Asociatiei Romane de Terapii Scurte, care se deruleaza incepand din aceasta toamna. Desfasurare: Marti 9 octombrie ora 21h. Pentru inscriere la acest webinar apasa aici.

II. Al doilea: “Supervizarea clinica” trece in revista informatii esentiale privind supervizarea in psihologie clinica asa cum o inteleg si coordonez eu, precum si informatii legate de inscrierea la noul grup de supervizare care va incepe in finele lui octombrie 2012. Desfasurare: Joi 11 octombrie ora 21h. Pentru inscriere la acest webinar apasa aici.

III. Al treilea: “O cale verificata catre performanta pentru consilieri si psihoterapeuti - FIT (Feedback Informed Treatment)” ofera o usa deschisa catre ceea ce promite pentru toti cei care doriti sa fiti mai buni in ceea ce faceti si va invita sa participati in 2013 la o conferinta europeana de exceptie privind excelenta in domeniul clinic. Desfasurare: Vineri 12 octombrie ora 21h. Pentru inscriere la acest webinar apasa aici.


Mai jos gasiti informatiile necesare despre:

1. Structura formarii in Consiliere si Terapii Scurte si informatii orientative suplimentare - apasa aici.

2. Inscrierea la programul de formare in Consiliere si Terapii Scurte care incepe in aceasta toamna, inclusiv costuri, locatii, mod de desfasurare - apasa aici.

3. Inscrierea la grupul de supervizare in psihologie clinica, cu detalierea programului, costurilor si modului de derulare a intalnirilor - apasa aici.

4. Inscrierea cu taxa redusa la conferinta ace2013amsterdam.com - apasa aici.

5. Informatii despre inscrierea la programul de formare in terapii scurte strategice, cu echipa mixta de formatori italieni si romani - apasa aici.

Pentru orice informatii suplimentare scrieti-ne la info@terapiiscurte.org


Va urez o toamna spornica si imbelsugata,
Bogdan Ion, Ph.D.

Lecturer - Bucharest University
Member, Associate, Trainer - ICCE
International Center for Clinical Excellence
centerforclinicalexcellence.com

The 2013 Achieving Clinical Excellence Conference
Putting the Pieces Together: The "Fragile Balance"
May 16th - 18th - Amsterdam, Holland
ace2013amsterdam.com


ARTS & CORS - Str. Monetariei nr.12, et. 1, ap. 06, Sector 1, Bucuresti, Tel.: 0771478779
Daca doresti sa te dezabonezi apasa aici. | Pentru notificare email nesolicitat apasa aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu