joi, 11 octombrie 2012

Vreau să slăbesc sănătos – grup de dezvoltare personală

Dragi prieteni,
Vă invit la un nou grup de dezvoltare personală! Acest grup de dezvoltare personală se adresează în mod special acelora dintre voi care întâmpinaţi dificultăţi în obţinerea şi menţinerea unei greutăţi ideale.
Ce presupune acest grup
În cadrul acestui grup ne vom întâlni în fiecare săptămână, timp de 10 săptămâni, şi vom vorbi despre subiecte precum de ce mă îngraşcum să slăbesc sănătosce dietă să urmez, etc. Vom vedea care sunt tiparele mentale şi comportamentale care îngreunează succesul în lupta cu surplusul de kilograme. Vom stabili paşii de urmat pentru fiecare participant în parte iar la finele celor 10 şedinţe vom măsura succesul.
Vom aborda tematica atât din perspectivă medicală cât şi nutriţională, psihologică şi sportivă.
Dacă te-ai săturat să te tot plângi că nu reuşeşti să ajungi la greutatea ideală şi eşti gata să faci ceva pentru a-ţi atinge obiectivul, acest grup este pentru tine. Dacă însă nu eşti sigur(ă) că vrei să remediezi această problemă, te invit să nu te înscrii la grup.
Locaţie: întâlnirile vor avea loc în Timişoara, pe strada Iepurelui (Baba Dochia) D9, Ap. 9.
Costuri: costul pentru participarea la acest grup este 500 lei pentru toate cele 10 şedinţele. Plata se va face la prima şedinţă.
Când începem? Vom începe de îndată ce se va aduna un număr minim de 8 participanţi. Este nevoie să atingem acest număr pentru ca grupul să fie rentabil şi eficient. Ziua şi ora întâlnirilor vor fi stabilite de comun acord, în aşa fel încât să fie la îndemâna cat mai multor doritori.
Înscrierile se fac prin completarea formularului de aici. Dacă aveţi întrebări suplimentare, vă stau la dispoziţie prin e-mail, la adresa iosif@psihoterapie.eu, sau la telefon 0722438383.
Iosif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu