vineri, 5 octombrie 2012

„Certificat in Basic Regression Therapy”10-14 octombrie 2012 modul 1

Woolger Training International

Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala
 curs de formare  continua aviz COPSY nr .RF-II-B102,1/11/2011
Certificat in Basic Regression Therapy”
Cursul de formare include Modulele A si B, din care:
Modulul A1: (Core Emotional Release) si
Modulul A2: (Working with Spirit and Transition)
se vor tine in Octombrie 2012 si martie 2013,
si vor fi urmate in Septembrie 2013 si martie 2014 de Modul B (studii avansate) incluzand
Modulul B1 : Advanced Level: - Healing the Energy or Subtle Body si
Modulul B2 : Advanced Level - Healing the Trauma of Abuse

Modulul A1 (Basic Level) - Core Emotional Release un workshop intensiv de 3 zile, in care participantii vor explora: Regresie ca psihodrama; vor face exercitii de regresie pentru a retrai experienta vietilor trecute si pentru a intelege cum se reflecta aceste vieti in situatia lor de acum.
Participantii vor invata sa-si observe si sa-si „simta” corpul in cautarea urmelor lasate de traume trecute, folosind si lucrand cu blocaje si „rezistenta”, tensiuni in diferitele parti ale corpului si psihicului; fraze cheie; rezonante simbolice; catharsis, in cautarea „problemelor neterminate ” „unfinished business” la nivel psihic, mental si emotional.




Module A2 (Basic Level) - Working with Spirit and Transition Regresie ca psihodrama, reflectata la nivelul vietii intre vieti (interlife or bardo phase); situatii si probleme neterminate cu persoane pe pamant; trecerea in revista a vietii trecute; reconciliere si iertare, integrarea fragmentelor de suflet pierdute in cazul mortii traumatice; mediere si invocarea spiritelor ajutatoare si ai ghizilor spirituali; spiritele animalelor; stramosi; diferite nivele si „realitati” ale taramului bardo.
Data: 10 – 14 Octombrie 2012
Locul : Bucuresti
Costul : 270 euro (250 euro membri ARPT)
Modulul 1 va fi sustinut de Mark Wentworth unul din cei mai talentati formatori DMP
Informatii suplimentare www.colourforlife.com sau www.dynamictheatre.com
Important
Formarea se adreseaza in primul rand terapeutilor, adica persoanelor care lucreaza „hands-on” cu pacienti (psihologi, sociologi, doctori) pentru tratarea si vindecarea traumelor profunde. Metoda Deept Memory Process DMP a fost dezvoltata de Dr. Roger Woolger (www.deepmemoryprocess.com) si este o metoda rapida si completa pentru a identifica si vindeca memoriile traumatice profunde care ne impiedica sa traim o viata sanatoasa si multumitoare.
In timp ce terapiile traditionale se concentreaza asupra nivelului mental, DMP sau Vindecarea Memoriilor Profunde se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea (prin catarsis) traumelor fizice, mentale si emotionale.
Deep Memory Process (DMP) sau (Vindecarea Memoriilor Profunde), este o sinteza creativa a psihologiei Freudiene si Jungene, a metodei doctorului Reich, a psihodramei, Psihologiei spirituale si formelor de vindecare samanice.
Sedintele terapeutice DMP au ca scop vindecarea. De aceea ele dezvaluie uneori vieti si morti dramatice care au rezultat in rani profunde atat fizice cat si emotionale si psihologice. Retrairea acestori traume poate fi extrem de dureroasa si dramatica si pot conduce pacientul la un « catarsis » profund in asa fel incat Vindecarea poate surveni intr-o singura sedinta. Metoda DMP poate fi folosita si ca un complement in terapia clasica si este foarte eficace in tratamentele post-traumatice si in tratarea reactiilor disociative. DMP este de asemenea un instrument perfect pentru tratarea starilor de anxietate, depresie, a fobiilor, stresului si durerilor cronice, si eliberarea blocajelor ascunse adanc in corpurile noastre fizice sau subtile/energetice.
Nu sunt admise persoanele care sufera de tulburari sau boli psihice.
Modulul este creditat cu 40 credite de Colegiului Psihologilor.

Pentru inscriere si informatii suplimentare    www.arpt.ro
            liviamohirta@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu