marți, 9 octombrie 2012

Secretele unui chip perfect

Secretele unui chip perfect

Stii ca nimeni nu-i perfect. Mai ales atunci cand te uiti in oglinda si descoperi mici defecte la fata ta. Le poti insa remedia prin machiaj.

Buzele

Secretul unor buze care sa para mai carnoase e alegerea unor rujuri deschise (de la roz la bej), lucioase si sidefate. Daca iti doresti un efect si mai vizibil, ajunge sa creezi un punct de lumina in centrul buzei inferioare, cu o atingere de luciu translucid. Acelasi luciu de buze este si aliatul tau pentru a da o atingere aparte rujurilor neutre.

Ochii

Daca ai ochii mici, mareste-i cu un fard de pleoape deschis la culoare sau sidefat. In cazul in care ai ochii prea indepartati, subliniaza unghiul intern cu un dermatograf negru, pentru un efect de apropiere. Daca, dimpotriva, ochii sunt prea apropiati, alege tusul de pleoape si fardurile aplicate spre coltul ochiului.

Barbia

Problema ta e barbia proeminenta? Aplica pe varful ei un corector mai inchis la culoare. Pentru a intinde ca la carte fondul de ten si corectorul, ai nevoie de buretei speciali pentru cosmeticele lichide sau cremoase si perii moi, pentru cele pulbere.

Fruntea

Mitul potrivit caruia cine are frunte inalta e destept, nu te impresioneaza. Tu stii una si buna: fruntea ta e atat de inalta incat ti se pare ca nu se mai vede nimic altceva. Pentru a o redimensiona, aplica-ti un fond de ten cu doua nuante mai inchis decat tenul tau, de-a lungul partii ei superioare.

Nasul

Ti se pare ca ai un nas lung? Aplica pe linia mediana o dunga de corector si intinde-l bine pe toata lungimea, de la baza catre varf, cu un buretel. Repeta operatiunea si pe cele doua laturi ale nasului. Fixeaza apoi machiajul cu pudra, uniformizata prin mici miscari rotative. Aplica un pic de fard mai inchis si "redeseneaza" conturul nasului, facandu-l sa para mai mic.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/secretele-unui-chip-perfect-141710483.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu