marți, 9 octombrie 2012

Saptamana Internationala a Purtarii Bebelusilor la Bucuresti, 8-14 octombrie

De astazi, 8 octombrie, si pana duminica, 14 octombrie, se va desfasura Saptamana Internationala a Purtarii Bebelusilor la Bucuresti.
International Babywearing Week se sarbatoreste in fiecare an in toata lumea, in luna octombrie, si este un eveniment care are ca scop promovarea si prezentarea beneficiilor purtarii bebelusilor.
Cu aceasta ocazie, in Bucuresti vor avea loc o serie de evenimente, dupa cum urmeaza:
- Miercuri, 10 octombrie - Atelier foto: Cum fac cele mai reusite fotografii copilului meu - sustinut de Alexandra Dinca, de la Fotografii de Familie  (sediul Asociatiei Naste cum Simti, str. Episcop Chesarie nr. 6);
- Joi, 11 octombrie -  Curs de salsa pentru parinti si copii purtati - cu Cosmina Avram, instructor de dans - eveniment cu participare deschisa (parc Ion Voicu - Ioanid).
- Sambata, 13 octombrie - Conferinta 'Utile pentru parinti' - eveniment la care sunt asteptati viitorii si actualii parinti, invitate fiind personalitati din domeniu care vor sta de vorba cu acestia (la Sediul Asociatiei Naste cum Simti).
Vor fi disponibile si multe sisteme de purtare a bebelusilor (sling cu inele si fix, wrap elastic si tesut, mei-tai, soft-structured carrier etc.) pentru a putea fi testate.
Va mai exista si o tombola cu premii substantiale (sisteme de purtat ergonomice, hainute, papucei si accesorii pentru copii, scutece lavabile, cosmetice naturale, haine si perne de alaptat, sedinte foto etc.), precum si un mini-studio foto, special amenajat pentru ca participantii sa plece de la eveniment cu o amintire frumoasa.
Evenimentul de la Bucuresti a fost anuntat printr-un comunicat de presa al Asociatiei pentru Nastere Naturala si Alaptare.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/saptamana-internationala-purtarii-bebelusilor-la-bucuresti-8-14-104100531.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu