sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Vedete supărate pe Photoshop

Vedete supărate pe Photoshop
Actriţa Keita Knightley a trecut printr-un moment cu adevărat jenant când a văzut posterele filmului King Arthur, în care ea interpreta rolul principal: dintr-o femeie fragilă se transformase într-una voluptoasă, asta din cauza reprezentanţilor executivi ai filmului care hotărâseră că imaginea sa nu este suficient de atractivă dacă nu intervin pentru modificarea fotografiilor originale.

Subiectul a fost unul foarte mediatizat, iar Keira s-a declarat furioasă de decizia luată fără consinţământul său. Vedeta se declară mulţumită de modul în care arată şi de sânii săi mici şi spune că nu şi-a dorit niciodată să-şi facă publicul să creadă altceva, cu toate că recunoaşte că mai toate posterele filmelor în care apare sunt editate.
„Întotdeauna îmi editează sânii. Am fost furioasă doar atunci când erau cu adevărat ireali. Pentru un poster al filmului King Arthur mi-au făcut nişte sâni care erau prea exageraţi”, a declarat actriţa.
Nu este singura vedetă care a luat atitudine la apariţia unor fotografii “mincinoase” în care se doreşte perfecţionarea imaginii prin intermediul programelor de editare foto.
Brad Pitt spune că este mândru de vârsta sa şi de ridurile care vin odată cu aceasta. Într-o şedinţă foto pentru revista W, Pitt nu doar că a refuzat orice retuşări, însă a cerut să fie fotografiat de un fotograf cunoscut pentru imaginile sale extrem de detaliate, care pun în lumină toate imperfecţiunile.

O revistă de peste ocean a făcut valuri atunci când a publicat în print imagini cu Kim Kardashian modificate, însă, din greşeală, online au urcat fotografiile originale. În versiunea needitată, Kim are coapsele mai mari, abdomenul nu este chiar aşa de tonifiat, iar pielea sa arată cu totul diferit. Cu toate acestea, Kim arată foarte bine şi în varianta reală şi spune că nu are nicio problemă cu corpul său: „Sunt mândră de corpul meu şi de formele mele şi probabil această fotografie trebuie să le arate oamenilor că doar pentru că sunt o persoană cunoscută, nu înseamnă că sunt perfectă”.
Atunci când a născut, Kourtney Kardashian a pozat pentru revista OK, iar în imagini părea că a descoperit secretul de a slăbi spectaculos după doar câteva zile de la naştere.

Fotografiile o înfăţişau pe Kourtney după doar o săptămână de când născuse, cu un look perfect, ca şi cum pierduse deja toate kilogramele în plus pe care le acumulase în timpul sarcinii.

Fotografia originală a fost însă publicată de revista concurentă, Life & Style, iar diferenţele sunt cât se poate de vizibile.
„Acei editori m-au photoshopat pentru a părea că am deja un corp perfect, ceea ce nu era adevărat”, a declarat Kourtney.
Jennfer Hudson a fost furioasă atunci când a fost photoshopată pentru a arăta mai slabă decât era. Actriţa şi cântăreaţa, care a slăbit foarte mult în ultimii ani, a fost foarte supărată atunci când o revistă a luat decizia să modifice imaginile cu ea din perioada în care era mai voluptoasă: „Prima reacţie a fost <<Hei, unde este restul din mine?>>. M-au photoshopat pentru a părea mult mai slabă, deşi în realitate nici măcar nu mă apropiam de dimensiunile acelea. Din punctul meu de vedere nu au transmis un mesaj bun. Şi nu m-au reprezentat bine. Nu am demonstrat eu oare că talentul este suficient dacă am ajuns până aici? Chiar şi în condiţiile în care nu arătam perfect?”.
Jessica Simpson a demarat o campanie, A Beautiful Me, care îşi propune să le motiveze pe femei să-şi iubească propria frumuseţe. Pentru a susţine această campanie, Jessica a pozat fără machiaj şi fără retuşuri pentru o revistă internaţională, fapt ce i-a adus foarte multe laude din partea presei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu