marți, 29 ianuarie 2013

Comunicarea în relaţiile de cuplu – seminar de dezvoltare personală

Dragi prieteni, Vă invit la un nou seminar de dezvoltare personală. Subiectul despre care vom vorbi este comunicarea în relaţiile de cuplu.
Unul dintre cele mai des întâlnite motive de despărţire a cuplurilor este comunicarea defectuoasă. Comunicarea eficientă este crucială pentru orice fel de relaţie, fie ea de cuplu sau nu.
Comunicarea in cupluÎn cadrul acestui seminar vom vedea cum se întâmplă că unele cupluri par a se înţelege excelent, în timp ce altele par a-şi petrece timpul într-o ceartă continuă. Vom vedea cum se ajunge la certuri şi cum putem contribui la prevenirea lor. Vom învăţa să ne exprimăm într-o manieră constructivă atât mulţumirile cât şi nemulţumirile.
Dacă eşti genul de om care îşi doreşte o relaţie fericită, îţi recomand acest seminar. Chiar mai mult! Te încurajez să participi, nu doar tu, ci şi partenerul tău. Dacă participaţi amândoi, vă ofer o reducere de 30%!
Seminarul va avea loc în Timişoara, în data de 3 februarie 2013, în intervalul orar 15-18, pe strada Iepurelui, D9, Ap. 9.
Taxa de participare este 50 de lei dacă vii singur şi 70 de lei pentru cupluri.
Plata se poate face online, aici pentru participarea individuală şi aici pentru participarea în cuplu sau prin  bancă, în contul RO81 BTRL 0360 1202 W636 48XX.
Pentru psihologi şi viitorii psihologi: seminarul este acreditat cu un număr de 3 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.
Pentru a vă rezerva un loc la acest seminar, efectuaţi plata iar mai apoi completaţi formularul de mai jos.
Vă aşteptăm cu ceai, cafea şi voie bună :)



Formular de înscriere

Date de contact
Nume şi prenume:
Telefon:
Adresă email:
Date facturare*
Cod numeric personal (CNP):
Serie şi număr act de identitate:
Adresă completă:
*Aceste date sunt necesare pentru facturare şi sunt confidenţiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu