luni, 28 ianuarie 2013

Conferința de LANSARE A GHIDULUI MULTILINGV „Promovarea bunelor practici privind prevenirea traficului de persoane prin muncă forţată”

Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom şi Fundaţia “Lampas”, în colaborare cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane şi Uniunea Femeilor din Bihor, au organizat Conferinţa de lansare a ghidului multilingv „Promovarea bunelor practici în prevenirea traficului de persoane prin muncă forţată”, organizată în cadrul proiectului  „O persoană informată este o persoană protejată – Promovarea bunelor practici printr-o reţea europeană în prevenirea traficului de persoane cu scopul exploatării prin muncă”. HOME/2010/ISEC/AG/THB-009.

Evenimentul la care am participat s-a desfăşurat azi 28 ianuarie 2013, orele 10.00 – 15.00, în sala mică a Primăriei Municipiului Oradea, Piaţa Unirii, nr. 1.
Conferinţa de lansare a ghidului multilingv a avut drept scop mediatizarea modelelor de bună practică în lupta traficului de persoane prin muncă forţată în România şi Germania. Rezultatele în urma derulării proiectului, urmează a fi diseminate în rândul organizaţiilor cu expertiză în domeniu, atât în ţara de origine, România, cât şi în ţara de destinaţie, Germania.
“What disturbs people's minds is not events but their judgments on events” - Epictetus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu