marți, 29 ianuarie 2013

Conferinta cu intrare libera control si autocontrol, 02 februarie 2013

Conferinta - Control si Autocontrol cu NLP, Timisoara, 02 februarie

Conferinta - Control si Autocontrol cu NLP, Timisoara, 02 februarie
CONFERINTA cu intrare libera: CONTROL SI AUTOCONTROL CU PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA (NLP)
Timisoara, 02 februarie, intre 10.00-12.00
2 ore in care afli cum functioneaza mintea umana si in ce mod ne afecteaza, ce e NLP-ul, cum poti sa iti controlezi propria stare, sa relationezi mai profund, sa accesezi resurse interioare in mod rapid si eficient

“NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale prin controlul propriului creier."
(Richard Bandler, co-creator NLP)
Doar daca vrei:
- sa eviti blocajele de comunicare cu cei din jur
- sa fii natural, stapan pe sine
- sa ai incredere si spontaneitate
- sa scazi nivelul de stres la servici si acasa si sa te bucuri de viata?
- sa traiesti in prezent si in armonie cu tine insuti/insati?

Trecem prin momente grele, in care criza economica isi face pe deplin simtita prezenta. Sunt oameni care isi pierd locul de munca, altii au probleme in relatiile de orice fel, altii au parte de multe schimbari in viata. Fiecare problema o traim diferit, avem emotii pe care nu le mai putem gestiona si poate, pur si simplu avem senzatia ca nu mai putem.Din ce in ce mai multi oameni traiesc senzatia de anxietate, cazurile de atacuri de panica au crescut...si nu e de mirare, la modul de viata pe care il avem.
Ce nu stiu insa multi este faptul ca noi dam valoare evenimentelor pe care le traim, iar in functie de aceasta ne comportam, actionam, ne desfasuram viata.
De cate ori nu ne punem problema inaintea unor situatii importante pentru noi (cum ar fi examene, negocieri, interviu sau orice alta intalnire importanta) ca nu o sa facem fata, ca nu vom sti sa ne comportam sau sa raspundem la intrebari, ca nu vom fi eficienti sau…poate ca nu suntem destul de buni. Putini sunt cei care fac ceva in acest sens. Aceia sunt oamenii care se dezvolta continuu. Isi dezvolta noi abilitati, noi strategii pentru succes. Viata lor e altfel, mai buna, mai promitatoare, imbogatita. Si nu pentru ca asa le-a fost dat sa fie, ci pentru ca vor sa fie altceva. Acest lucru se invata si unde altundeva, decat la un training de dezvoltare personala?

PREZENTAREA are drept scop principal modificarea perspectivei  fata de intelegerea modului in care functionam, prezentarea utilitatii catorva tehnici din NLP si aplicarea practica a unor tehnici.

De ce NLP? NLP (Programarea Neuro-Lingvistica) este un domeniu care prinde teren din ce in ce mai mult in lume si in ultima vreme in Romania.

NLP vine cu tehnici asupra inconstientului, avand astfel renumele de a produce modificari profunde in profilul nostru:
- Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
- Sa modifici obiceiurile
- Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv…sau oricum, doar sa doresti asta)

Cand: sambata 02 februarie, orele 10.00-12.00
Locatia - Str. Coriolan Baran nr. 22 (fosta Giurgiu) -  Sediul PsiHolistArt

Cine prezinta: Psih Lidia Cotosman - Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI, coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson, cu peste 600 de ore de formare suplimentara in diverse forme de psihoterapie, Master Trainer ARONLP si EANLP, cu experienta in peste 35 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala (peste 2500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP

Inscrierile se fac in ordinea anuntarii pe e-mail: ioanaflavia@psiholistart.ro sau telefon la nr. 0721517672

Intrarea libera, insa locurile sunt limitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu