luni, 11 iunie 2012

Vindecarea relatiilor prin comunicare – Un alt mod, nu un moft, de a comunica


Va invitam si asteptam pe 23 si 24 iunie 2012, intre orele 09.00-18.00, pentru a intra in contact cu Metoda ESPERE®, pentru a intra in contact cu voi insiva.

Ne intelegem bine." Rostim adeseori aceste cuvinte pentru a spune ca intr-o relatie anume, in cea mai mare a timpului, avem pareri si simtaminte similare cu celalalt. Iar chiar daca nu se intampla acest lucru, reusim cumva sa gasim o cale de intelegere. Cand insa ne confruntam cu situatii in care nu mai avem aceleasi drumuri in viata si nu mai gasim usor calea de mijloc, conflictele apar tot mai des.

Cum facem atunci ca sa ne intelegem bine?

Scopul acestui curs este sa va ajute sa va raspundeti la aceasta intrebare si sa identificati modalitati de a dezvolta relatii armonioase atat cu cei din jur, cat si cu sine.

Cui se adreseaza si cum se va lucra practic folosind metoda?
Acest atelier, deschis tuturor, este special destinat celor care doresc sa descopere metoda sau sa vina sa lucreze pe o situatie relationala precisa, care ii preocupa in prezent.
Intr-o maniera dinamica si vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt, fie lucrand in mod explicit o situatie a lor, fie prin intermediul rezonantelor care apar observandu-i pe cei care lucreaza.
Daca doriti o mai buna aprofundare a Metodei ESPERE®, pentru a o putea utiliza in scopul dezvoltarii personale si profesionale, puteti sa va inscrieti in Programul de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de comunicare ESPERE®.

Cu cine?
Aleth NAQUET (Franta), psiholog clinician (DESS in psihologie clinica si psihopatologie la Universitatea din Paris), formata de catre Jacques Salome, creatorul Metodei ESPERE, din 1996 fiind formator si moderator in relatiile umane.


Cat costa?
190 euro/2 zile, suma ce se achitata pana la data de 20 iunie 2012 in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

NOTA: Persoanele care participa la primele 2 zile si doresc sa participe si in a 3-a zi, deschisa publicului larg, va fi nevoie sa achite in plus taxa de 88 euro.

Detalii referitoare la inscriere si modalitate de plata gasiti pe site-ul nostru: http://www.amaneser.ro/site/index.html#/course1.

Va multumesc si va asteptam!

Marcela RUSU
Consultant comunicare

Centrul AmaneSer
tel/fax 021 327 54 45
mobil 0723 396 368
e-mail: marcela@amaneser.ro si amaneser@amaneser.ro
www.amaneser.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu