miercuri, 13 iunie 2012

Iluzie optica fantastica. Ce se afla de fapt in spatele acestei imagini

Iluzie Protv Ad
Folosind una dintre cele mai dificile, dar spectaculoase tehnici de pictura, un olandez a reusit cateva opere spectaculoase, pe care acum spera sa le vanda pe sume importante de bani.
Pictura acrilica este neobisnuita, nu neaparat datorita vopselei folosite de artisti, una care se usuca extrem de rapid si contine substante diferite fata de vopseaua de baza, insa odata definitivata, opera de arta poate fi comparata la nivel de detalii cu o fotografie facuta de o camera ultraperformanta.
Unul dintre pictorii care folosesc aceasta tehnica este Jason de Graaf, ajuns celebru pentru cateva picturi extrem, extrem, de realiste. Practic, de Graaf reuseste ca prin picturile sale sa redea cateva dintre cele mai spectaculoase iluzii optice.
"Scopul meu nu este neaparat sa reproduc imagini, si sa creez o iluzie, sa aduc in fata o prezenta pe care fotografia nu o poate aduce. Multe dintre picturile mele au la baza relatia dintre lumina si reflexie, incerc sa aduc in picturile mele un pic de lirism, o poveste", spune Jason de Graaf.
Pana acum, de Graaf a fost chemat sa-si afiseze picturile in Londra si la Montreal.

Sursa: http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/iluzie-optica-fantastica-ce-se-afla-de-fapt-in-spatele-acestei-imagini.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu