luni, 18 iunie 2012

Tabăra de vară, de zi „CEATA LUI PIȚIGOI”.


UNIUNEA FEMEILOR BIHOR ORADEA
Str. Iuliu Maniu nr. 64
Adresa pentru corespondenta:
410410 ORADEA
Str. Predeal nr. 4 AN 12 qap.14
Telefon 0359426134, 0770140956
Nr. 115 / 13 iunie   2012


 STIMATI PARINTI !

            Uniunea Femeilor Bihor Oradea este o organizatie neguvernamentala, apolitica, ecumenica, non-profit infiintata in baza Hotararii nr. 19 / 22 feb 1996 a Judecatoriei Oradea, care isi desfasoara activitatea prin voluntariatul membrelor organizatiei, contribuind astfel la derularea programelor si proiectelor prevazute in planul anual.            
            Uniunea Femeilor in colaborare cu unitatile de invatamant din zona Rogerius si Oncea au organizat anual pentru elevii, Tabara de vara, de zi denumita generic „CEATA LUI PITIGOI”.
           Proiectul este in al patrulea  an de implementarea si consideram ca rezultatele scontate si aprecierile copiilor, a parintilor si a cadrelor didactice implicate, justifica neccestitatea si oportunitatea continuarii acestui proiect si in vacanta de vara a anului 2012
             Intentia organizarii taberei a fost de a socializa elevii din unitatile de invatamant a celor 2 cartiere aporpiate din zona Rogerius si Oncea, precum si a elevilor proveniti din diferite orase sau tari care sunt in vacanta la rudele sau bunicii lor, care au domiciliul in aceste zone.
            Dar  in special am dorit ca elevii ramasi singuri  acasa, in perioada de vacanta, sa nu fie cooptati in diferite grupuri, sa vagabondeze pe strazi sau sa  petreaca toata ziua in fata calculatorului sau a TV.

Durata taberei : 2 iulie – 31 iulie 2012, pogramul taberei este de la orele 9,00 pana la orele 13,00 , in fiecare zi de Luni pana Vineri inclusiv.

Locul de desfasurare a activitatilor taberei este  oferit de Scoala cu clasele  I-VIII - Nr. 11 – ( str. Moldovei) director prof. ADELINA IABOB, conform aprobarii Inspectoratului Scolar al Judetului Bihor.

Deschiderea oficiala a taberei a fost programata pentru data de 2 iulie 2012 orele 11,00 la Scoala cu clasele I-VIII nr. 11( str. Moldovei).

             Activitatile din tabara, pe perioada vacantei de vara, vor fi sutinute intr-un cadru ocupational, supravegheat si coordonat de catre cadre didactice membre ale Uniunii Femeilor Bihor Oradea
         Participarea elevilor in tabara si toate activitatile vor fi derulate GRATUIT, iar cadrele didactice si coordonatorii de proiect sau oferit voluntar sa desfasoare activitati in tabara.

Stimati parinti,

             Va rugam a accepta participarea copilului dumneavoastra la activitatile taberei de vara  si a completa formularul cu datele personale  necesare evidentei taberei


Multumim anticipat pentru colaborare

Persoana de contact : Sateanu Miorita
Telefon : 0770 140956


Cu stima
Ing. Sateanu Miorita
presedinte





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu