marți, 12 iunie 2012

NASA a descoperit o bautura care ajuta la tratarea ridurilor si a petelor cauzate de soare


AS10 Protv Ad
O "bautura spatiala", inventata de NASA pentru a-i proteja pe astronauti de radiatii, s-a dovedit extrem de eficienta in tratarea ridurilor, petelor si a altor afectiuni ale pielii cauzate de soare.


Cercetatorii de la Universitatea din Utah au descoperit ca bautura, cunoscuta sub numele AS10, a obtinut rezultate miraculoase in cazul a 180 de persoane care au suferit afectiuni ale pielii si care s-au oferit ca voluntari pentru testare.
Dupa doar patru luni, in care subiectii au baut doua guri de AS10 pe zi, s-a constatat ca petele cauzate de razele ultraviolete s-au redus cu 30%, iar ridurile cu 17%.
5 alimente pe care trebuie sa le consumi daca vrei o piele fara riduri
Bautura miraculoasa este compusa dintr-un amestec de fructe exotice, printre care acai, acerola, struguri, ceai verde sau cupuacu.
Oamenii de stiinta sustin ca ingredientele bauturii asigura un numar ridicat de vitamine si fitochimicale, care impiedica efectele nocive ale radiatiilor. De asemenea, AS10 contine o multime de antioxidanti care alunga stresul oxidativ sau "radicalii liberi" ce afecteaza celulele pielii.
O sticla de AS10 de 750 mililitri costa in jur de 50 de dolari. Voluntarii care au luat parte la test au consumat aproximativ 50 de mililitri pe zi.

Sursa foto: http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/nasa-a-descoperit-o-bautura-care-ajuta-la-tratarea-ridurilor-si-a-petelor-cauzate-de-soare.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu