marți, 6 noiembrie 2012

Workshop “Depasirea depresiei si a crizelor existentiale”, sambata, 24.11.2012

 Workshopul se adreseaza atat persoanelor interesate direct de subiect, celor care vor sa ii ajute pe cei dragi, cat si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.
Parcurgand acest curs se vor dobandi cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care sa permita depasirea depresiei si a situatiilor de criza care va influenteaza viata. La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru 10 ore).
 
Locul desfasurarii: Bucuresti, sector 5, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, ap.5, et.2, interfon 5 (zona hotel Marriott - Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului).
 
Data cursului: sambata, 24.11.2012, orele 10.00 - 13.00.
 
Costul cursului: 70 lei. Persoanele care au participat la alte cursuri desfasurate la cabinet, vor plati 50 lei/workshop.
 
Trainer: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari, specializari si cursuri in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.
 
Pentru inscriere, va rog transmiteti un email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro mentionand in subiect "inscriere curs depresie".
 

2 comentarii:

  1. Foarte interesanta initiativa. depresia a devenit o problema a secolului. Am gasit un site, se numeste depresiv.ro, care trateaza aceasta problema pe indelete. Nu am depresie, dar mi-e teama ca din pricina stresului, la un moment dat, ma voi confrunta cu o astfel de problema.

    RăspundețiȘtergere