marți, 6 noiembrie 2012

Cum iti alegi parfumul potrivit

Parfumul potrivit nu se alege din auzite sau din reclame. Si nici in graba.
Cum iti alegi parfumul potrivit



Poate intr-o zi ai chef sa te invaluiesti intr-o aroma fructata, alta data ti se pare ca moscul ti-ar sta mai bine, ca sa te gandesti aproape imediat la floarea pasiunii si trandafir.

Poti sa vezi, intr-adevar, ce parfum se potriveste cel mai bine pe pielea ta astfel:

Pasul 1
Pleaca la testat de arome fara niciun parfum pe tine. Altfel, s-ar putea sa nu-ti faci o imagine clara a ceea ce testezi din cauza amestecului de mirosuri.

Pasul 2
Foloseste benzi de testare, nu pielea proprie. Desi cele mai relevante impresii le obtii dupa testarea parfumului in locurile calde ale corpului (la incheietura, dupa ureche). Dar cu benzile de hartie aromele nu se amesteca si ar fi bine sa tii minte ce parfum ai testat pe fiecare banda, ca sa poti reveni oricand el mirosul lui si sa-ti intaresti convingerile.

Pasul 3
Urmeaza instinctul tau, nu pe-al altora: parfumurile nu se cumpara prin recomandari. Cel mult se testeaza. Pentru ca un parfum miroase diferit pe pielea fiecarei persoane.

Pasul 4
In unele magazine de produse cosmetice iti vor fi oferite boabe de cafea prajita pentru mirosit intre doua parfumuri. Acestea iti vor "curata" nasul, adica vor neutraliza mirosurile pe care le-ai experimentat pana atunci si te vor ajuta sa-ti urmezi strict preferintele.

Pasul 5
Abtine-te sa cumperi pe loc, odata ce ai ales. Ultimul test este sa observi cum evolueaza aromele pe piele pana seara. Daca ramai neclintita in hotararea ta si dupa acest test, intoarce-te la magazin si cumpara-ti parfumul.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/cum-iti-alegi-parfumul-potrivit-153211594.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu