marți, 13 noiembrie 2012

Formare Practitioner NLP-Resonantz




Investeşte în tine ! Astăzi, este cea mai sigură şi cea mai profitabilă investiţie.

Eşti interesat de dezvoltare personală, de formare în coaching sau de programare neurolingvistică? Te invităm să te alături noului grup de formare care începe în aceasta iarna in Cluj, 2013

Program de formare în
PRACTITIONER NLP RESONANZ
Ianuarie 2013 (data si locul vor fi comunicate in momentul confirmarii inscrierii, intotdeuna in weekend)

Dacă nu ştii (încă!) exact ce este NLP:

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este un model sistematic al felului în care oamenii îşi structurează experienţa unică de viaţă, model creat de John Grinder şi Richard Bandler (SUA). Este o atitudine a minţii care cultivă congruenţa, armonia şi integritatea prin rezonanţă cu sine cu ceilalţi si cu Universul.  NLP ne oferă elemente şi paşi despre cum putem să ne descoperim şi să ne trăim conştient potenţialul, cum putem să ne alegem şi să ne modelăm în mod responsabil gândurile şi sentimentele. Totodata, NLP-ul ofera un model de excelenta legat de modul in care poti sa-ti adaptezi si sa asimilezi modele ale altora de excelenta pe care sa le integrezi in maniera proprie si sa le aplici cu succes in varii domenii de activitate de la business, sanatate, educatie, sport si nu in ultimul rand in domeniul artistic in dezvoltarea eficientei si performantei personale.

            Pornind de aici, psih. dr. Gundl Kutschera (Austria) a dezvoltat Metoda NLP Resonanz, un model holistic care integrează instrumente eficiente ca: super learning, hipnoza, trainingul mental, NLP, teoria sistemică şi învăţarea experienţială. Dr. Kutschera apreciază că cele mai multe dificultăţi cu care se confruntă oamenii nu sunt de specialitate, ci de natură personală.

Dacă vrei să ştii ce foloase aduce utilizarea NLP în viaţa personală şi profesională:


Competenţa de sine – a fi în rezonanţă cu sine

Dezvoltarea competenţei de sine aduce: claritate în înţelegerea rolurilor personale, echilibrul între viaţa particulară şi viaţa profesională, stabilitate psihică şi  emoţională, curaj, autocontrol, acces la creativitate şi intuiţie, adică o viaţă mai echilibrată, mai bine structurată, cu mai puţine eforturi, mai aproape de ceea ce doreşti şi încă nu ai reuşit pentru că „viaţa e grea”.

Competenţa socială – a fi în  rezonanţă cu ceilalţi

Dezvoltarea competenţelor sociale înseamnă mai bune capacităţi de comunicare şi de muncă în echipă, competenţe de conducere, posibilitatea de a motiva şi a convinge, adică succes şi mai bună înţelegere la locul de muncă, atingerea obiectivelor cu eforturi mai mici, obţinerea mai uşoară a cooperării celor din jur, mai puţin consum emoţional şi convingere mai simplă a colegilor.



Formarea în NLP Resonanz urmăreşte modificări la toate nivelurile personalităţii şi formarea competenţelor cheie menţionate mai sus. Esenţială pentru starea noastră de bine şi pentru a obţine rezultatele dorite este Starea de Rezonanţă. Când suntem în rezonanţă, suntem liberi şi în acelaşi timp în siguranţă. Avem acces la toate resursele noastre, la creativitatea şi energia noastră, suntem motivaţi şi avem succes în tot ceea ce facem. Rezonanţa este „vibraţia personală” a fiecăruia şi înseamnă a fi în  armonie cu sine şi  cu mediul înconjurător, a dispune de propria persoană, a fi la unison cu sine şi cu lumea şi de a-ţi putea lua destinul în propriile mâini.

Oamenii care îşi trăiesc starea de Rezonanţă…
·         obţin mai multe rezultate în mai puţin timp
·         îşi pot focaliza atenţia asupra sarcinilor pe care le au de realizat şi astfel erorile sunt reduse
·         pot lua decizii clare, respectându-se în acelaşi timp şi pe ei si pe ceilalţi
·         îşi accesează cu uşurinţă creativitatea şi intuiţia pentru a se adapta şi pentru a-şi folosi resursele şi cunoştinţele în procesele de continuă schimbare
·         îşi savurează chiar şi succesele ‘obişnuite’ şi pot genera o bună atmosferă, în care conflictele să fie transformate în provocări
·         sunt capabili să menţină echilibrul între viaţa personală şi cea profesională
·         acţionează într-o stare maximă de performanţă la momentul potrivit, la locul potrivit şi în modul potrivit.

Vrei să fii aşa cum ţi-ai dorit dar încă nu ai reuşit?

Urmează modulele acestui program de formare(ce vei studia in aceste module)
-Activează-ţi proceselor mentale. Valori, sisteme de reprezentare şi harta mea despre lume
-Cum descoperi convingeri care te motivează pentru a trăi o viaţă mai bună
-Managementul conflictelor şi al crizelor- oportunităţi şi provocări
-Activarea potenţialului personal şi dezvoltarea strategiilor pentru a trăi în echilibru şi armonie
-Descoperirea resurselor aplicate  în dezvoltarea personală şi în munca cu clienţii
-Integrare şi examinare cu traineri ai Institutului Kutschera, Austria

Acest program de formare se va încheia cu o diplomă eliberată de Kutschera Institut, Viena, recunoscută internaţional de DVNLP, ÖVNLP şi Grinder Association.

Aşadar,
·         Vrei mai mult de la tine, dar nu ai reuşit până acum să fii cum ai dorit?
·         Doreşti să te formezi ca şi coach?
·         Doreşti să te implici într-un program de management al schimbărilor pozitive?
·         Vrei să aduci un plus de calitate şi valoare în viaţa personală şi profesională?
·         Eşti interesat să îţi descoperi resursele şi potenţialul şi să le şi foloseşti?
·         Doreşti să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare, de relaţionare, de vânzare şi de negociere?
·         Lucrezi cu oameni sau conduci echipe?
·         Îţi plac cursurile practice, vrei să experimentezi lucruri noi şi să te redescoperi ?
·         Eşti interesat de NLP aplicat şi de dezvoltare personală ?


Te invităm într-o călătorie de descoperire a propriei tale Stări de Rezonanţă pe parcursul a  5 întâlniri, alături de Dana Porumbu şi Adriana Buze, traineri formaţi în Coaching şi NLP Resonanz la Institutul Kutschera din Austria. Vom sărbători alături de tine momentul în care vei primi diplomele de NLP Resonanz Practitioner oferite de Institutul Kutschera din Austria.

Adriana Buze – Coach&Teacher Trainer IANLP, colaborator în România al Institutului Kutschera din Austria. Cu specializări in psihodramă, terapie de familie. A condus numeroase grupuri de dezvoltare personală (8 grupuri de Practitioner şi 2 grupuri de Master) din 2005-2011. Contact: adriana_mocan@yahoo.com
Psih. dr. Daniela Porumbu - Coach&Trainer NLP Resonanz, colaborator în România al Institutului Kutschera din Austria. Cu formări in hipnoză eriksoniană şi constelaţia familiei. A condus numeroase grupuri de dezvoltare personală (8 grupuri de Practitioner si 2 grupuri de Master) din 2005-2011. În prezent conduce grupuri de formare în Coaching  & Practitioner NLP Resonanz şi oferă sesiuni individuale de life coaching şi identity coaching. E-mail: porumbudana_bv@yahoo.com
Când? –Ianuarie, Cluj-Napoca,primul modul (data exacta va fi comunicata ulterior dupa inscriere)
Cât timp? - 5 module – 1 modul (2 zile jumătate) la interval de 1 lună şi jumătate
Programul are continuitate la nivel de master, coach si trainer pentru cei care vor sa se dezvolte si mai mult si care vor sa-si extinda ariile de aplicabilitate, recunoastere si atestare internationala.

·        Master NLP Resonantz-5 module
·        Coaching-3 module
·        Trainer-4 module (exclusiv cu formatori din Austria din cadrul Institutului Kutschera)

Cât costă? – 390 LEI/modul. Vino cu 2 prieteni si ai o reducere de 10%. Dacă eşti student până în 25 ani, ai şi tu o reducere de 10%.
Unde? –se va comunica ulterior dupa inscriere

Avantajele acestei formari pe langa alte formari clasice in NLP este metoda holistic-integrativa Resonantz. In plus, aria de aplicabilitate este vasta, Institutul oferind posibilitatea de a lucra in reteaua internationala deja creata, fie in domeniul business-ului, fie sanatate, educatie, sport si artistic. Odata intrat in retea, in sistem de franciza, Institutul Kutschera pune la dispozitia celor care au terminat formarea, programe de lucru avansate in functia de aria de specializare pentru a le utiliza dupa bunul plac in diverse traininguri  si domenii, precum si consultanta gratuita atat prin internet cat si personal in cadrul unor intalniri organizate. Deasemenea permite utilizarea siglei Institutului si a altor facilitati si instruire gratuita.

Cei interesaţi vă rog sa completati  formularul de înscriere ataşat şi trimiteţi-l la adriana_mocan@yahoo.com. Pentru informaţii si detalii sunaţi la: 0723.873 247.
În speranţa că ne vom bucura de prezenţa dumneavoastră, vă aşteptăm cu drag  si va dorim o stare de rezonanta cat mai fidela cu nevoile voastre!


Adriana Buze
Coach&Trainer NLP Resonanz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu