joi, 22 noiembrie 2012

Invitatie WORKSHOP preventia consumului de droguri!



Invitație
Stimaţi Colegi,
La solicitarea colegilor pedagogi și psihologi, dar  şi cunoscând pericolul mare determinat de răspândirea și consumul drogurilor în rândul tinerilor, Fundaţia Albin din Oradea doreşte să inițieze și să deruleze un program preventiv, pentru şcoli, de la grădiniţă până la liceu. Programul se bazează pe educaţie pentru o conduită de viaţă sănătoasă.
Ne orientăm după experienţa programului de acest gen din SUA, pe de o parte, şi a celui adaptat pentru Ungaria de către conf. dr. Dévai Margit, specialist în psihologia educaţiei, program dezvoltat pentru toate treptele şcolare de la grădiniţă până la bacalaureat şi folosit cu succes în sistemul şcolar din Ungaria.
Pe de altă parte Fundaţia Albin profită din experienţa în temă a conf. dr Dégi Csaba de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, unul dintre fondatorii forumului Independence Zone, și organizează un trening pentru profesori pe tema Educaţie pentru o viaţă sănătoasă, prevenire consum de drog, la care vă invităm să luaţi parte, împărţind şi experinţa din acest domeniu.
Pe lângă informaţiile teoretice din temă, treningul va cuprinde prezentarea diferitelor metode folosite in dezvoltarea personalităţii elevilor din sfera:
ü  Autocunoaştere şi imaginea de sine
ü  Metode de tratare a situaţiilor de stress
ü  Învată de a spune NU în situaţii de risc, etc.
Treningul se desfăşoară la Colegiul Naţional Mihai Eminescu în 24 și 25 noiembrie 2012 de la ora 10 până la ora 18.
Taxa de participare este 100 de RON.
Persoana de contact Weber Cecilia Csilla
Nr. telefon 0745 269486
Masa caldă 10 Ron la comandă
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne apelați cu incredere
                                                                                       Sperăm că ne veți onora cu prezență!
    Echipa Albin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu