duminică, 2 decembrie 2012

10 reguli pentru o garderoba functionala

10 reguli pentru o garderoba functionala

Tine cont de cateva trucuri simple si istete si vei avea intotdeauna tinute inspirate si... necostisitoare!

1. Nu arunca niciodata ceva negru. E (non)culoarea care nu se demodeaza niciodata si poate fi combinata cu aproape orice.

2. Adauga aceste trei detalii pentru a-ti face tinutele (deja existente) foarte trendy in acest sezon:
  • pene (sau franjuri)
  • ceva care straluceste (paiete, satin)
  • dantela
3. Daca finantele nu-ti permit sa investesti intr-o jacheta noua, "innoieste" una veche punandu-i nasturi noi sau poart-o cu o centura sic, prinsa in talie.

4. Fii nemiloasa: daca nu te simti excelent intr-o haina anume la birou, la o intalnire sau la o petrecere, scapa de ea - doneaz-o, daruieste-o cuiva sau poart-o prin casa.

5. Organizeaza Ziua Garderobei: cheama-ti prietenele si faceti schimb de haine - ce e vechi pentru tine poate fi cool pentru altcineva...

6. Probeaza toate hainele pe care le pastrezi in dulap. Daca ceva nu ti se mai potriveste, pune deoparte si doneaza.

7. Reinventeaza-ti lucrurile: o rochie lunga poate deveni foarte usor una mini, de purtat cu tocuri, una scurta poate deveni un top sic etc.

8. Cea mai eficienta metoda de a face aceleasi haine sa para mereu altele: adauga accesorii! Un colier indraznet, o esarfa, o curea, o poseta etc.

9. Daca ai pantofi a caror fata arata impecabil, insa au talpa compromisa, du-i la cizmar si cere sa le puna una noua. E mult mai ieftin decat sa-ti cumperi o pereche noua.

10. Ai niste jeansi care iti vin perfect, dar s-au uzat? Transforma-i in pantaloni scurti sau mai "aplica" niste taieturi pentru a avea niste jeansi uzati cool.

Sursa:  http://ro.stiri.yahoo.com/10-reguli-pentru-o-garderoba-functionala-174045129.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu