miercuri, 4 iulie 2012

WORKSHOP Constelatii familiale - ritual Iulie 2012


Facilitator- Dorina Dabija
    Dragilor, va invit sa participati la acest workshop - Constelatii familiale - ritual unde fiecare participant se va afla in dubla ipostaza- cea de a fi in serviciul celorlati si cea in care fiecare poate cere o constelatie pentru el. Se pot rezolva probleme de sanantate, dependente, blocaje din toate domeniile, implinirea dorintelor personale etc.
    Prin aceasta metoda ne conectam la sufletul familiei; energia vietii care vine din trecut spre noi, din generatie in generatie, si miscarea acestei energii de iubire si acceptare va atinge si vindeca pe cei prezenti dar si pe ceilalti membri ai familiei, chiar si pe cei care nu mai sunt in viata.
       Imaginati-va un rau curgand inspre ocean. Observati cursul raului. Este el bland , mai curand ca un suvoi lin, sau este turbulent, cu curentii puternici? Doar observati. Acum, aruncati o privire la bolovanii din rau. Sunt multi? Observati cum apa se invarteste in jurul bolovanilor, cum curentul este intrerupt in aceste locuri. Acum, priviti putin mai atenti in apa. Vedeti si alti bolovani, care nu au fost vizibili la prima vedere? Vedeti daca puteti sa scoateti din apa unii dintre acesti bolovani. Daca puteti, observati ce se intampla cu fluxul apei. Acesti bolovani reprezinta traume, blocaje care au oprit fluxul iubirii si al vietii sa ajunga pana la voi. Prin constelatii putem intelege si muta acesti bolovani, astfel ca raul sa curga normal , puternic.
Intalnirea va incepe vineri in intervalul 18-21 si sambata& duminica 10-19. Costul de participare este 200lei.
                                                   Va astept cu drag sa ne descoperim pe noi si pe stramosii nostri!
                                                                                                                             Dorina

Constelatiile familiare ajuta in vindecarea sufletului si a traumelor din familia de baza ( asa numita karma de neam sau pacatele pana la al 7-lea neam ); despre cum se pot observa si remedia intr-o sedinta aceste traume care ne chinuie de ani de zile.

Cursurile incep vineri, dupa amiaza la 19.30 la sediul Astop, pe str. G Enescu, nr 21.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu