luni, 16 iulie 2012

18.07.2012 - Serviciului European de Voluntariat (S.E.V.)


Serviciul European de Voluntariat – o oportunitate de invatare
-cafenea publica-
La o cafea, despre Serviciul European de Voluntariat
Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca
în colaborare cu
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr.1 Oradea
şi
Asociaţia CES – Colaborăm Educăm Sprijinim

Va invita sa participati in data de 18 iulie 2012 la un eveniment cu si despre voluntari internationali. Evenimentul va avea loc la sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1, Oradea, str. Roman Ciorogariu, nr.48, intre orele 10.00-16.00.
Evenimentul este destinat tinerilor intre 16 si 30 de ani care sunt  interesati de oportunitatile de voluntariat internationale.
Cafeneaua publica (world cafe) este o metoda creativa de a stimula un dialog semnificativ si colaborativ in jurul unor subiecte pe care participantii le considera importante. Ideea evenimentului este de a discuta perspective diverse despre voluntariat intr-o maniera directa si interactiva chiar cu cei implicati in acest program: voluntari europeni aflati in acest moment in stagiu in Romania, voluntari romani reintorsi din stagiile lor si organizatii care gazduiesc voluntari internationali.
Mentionam ca prin acest program de finantare, voluntarilor li se asigura cazarea, masa, transportul international si local, suport si sprijin personal si profesional, lectii pentru deprinderea limbii tarii gazda si bani de buzunar. Stagiile de voluntariat oferite prin Serviciul European de Voluntariat au, de regula, o durata intre 2 luni si 1 an.
Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poti beneficia o data in viata!
Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului sa se contureze o imagine globala asupra Serviciului European de Voluntariat astfel incat aceasta oportunitate oferita de Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene sa poata fi folosita la maxim de catre cei interesati.
Va rugam sa confirmati prezenta la eveniment pana in data de 16 iulie 2012 la urmatoarele coordonate: e-mail laviniagor@yahoo.com tel. 0745 588 907, persoana de contact: Lavinia Gorgan.

Acest eveniment face parte din proiectul „123 days!” derulat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in perioada decembrie 2011- august 2012 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu