sâmbătă, 28 iulie 2012

Workshop: Acceptarea de sine neconditionata

Stii care este acel lucru pe care daca l-ai avea, intreaga ta viata ar fi una fericita, implinita, plina de liberate si bucurie?
 
Raspunsul este: acceptarea neconditionata a propriei persoane. Cel mai profund loc spre care te poate conduce efortul pe calea dezvoltarii personale (si pe calea intelegerii spirituale, in caz ca te preocupa si acest domeniu).
 
Cand te accepti neconditionat, nici nu te mai judeci singur (adesea cu mai multa cruzime decat o fac ceilalti), nici nu mai depinzi emotional de evaluarile pe care ceilalti le fac la adresa persoanei tale (asta nu inseamna ca-i ignori, ci doar ca nu-i mai lasi sa-ti “apese butoanele” – ceea ce inseamna claritate in minte pentru a interactiona mai bine cu ei).
 
Cand te accepti neconditionat toata experienta ta de viata se modifica, lupta cu tine si lumea din jur (oameni si situatii) se transforma intr-o experienta in care reusesti sa exprimi toata iubirea si frumusetea care sunt blocate in interior.
 
Cum reusesti sa le tii inchise acolo? Prin:
 
- ganduri irationale, care sunt in dezacord cu natura fundamentala a fiintei umane
- emotii de care fugi in loc sa le confrunti, si care se transforma din emotii negative adaptative in emotii negative dezadaptative.
 
Va propun sa petrecem impreuna o zi in care sa discutam si sa experimentam impreuna pe urmatoarele teme:
 
- Emotii negative adaptative versus emotii negative dezadaptative

- Gandurile irationale care iti produc suferinta, in viziunea unei metode terapeutice care si-a dovedit utilitatea de-a lungul a zeci de ani de existenta: terapia rational-emotiva si comportamentala

- Cele 10 principii ale terapiei rational-emotive si comportamentale, drumul catre o viata mai frumoasa, mai bogata, mai implinita

- Metode eficiente (si exercitii practice) care ofera, prin cadrul pe care fiecare il creaza, siguranta si increderea de a ramane intr-o emotie negativa si a o examina pana la sublimarea ei.
 
Data, locul si investitia:
 
Data: Duminica 19 august, orele 10-19
(Daca doriti sa fiti anuntat(a) prin e-mail despre data urmatorului curs puteti solicita acest lucru la training@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com )

Investitia: 150 RON

Zona in care se afla sala de curs: Intersectia Stefan Cel Mare cu Lizeanu
 
Cine este trainerul?
 
Seminarul este sustinut de Corina Marin – Psiholog, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Detalii despre trainer: http://www.corinamarin.ro/?page_id=115
 
Cum te poti inscrie?
 
Trimitand un mail la adresa training@corinamarin.ro sau corinamarin_10@yahoo.com care sa contina: numele si numarul de telefon (si datele companiei daca este cazul). Telefon: 0723 692 712.
 
Alte cursuri?
 
Detalii despre alte cursuri pe teme de sanatate fizica si emotionala, comunicare, relatii, credinte limitative etc gasiti pe site-ul www.corinamarin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu