duminică, 29 iulie 2012

27.07.2012 - 09,30-13,00 - În vizită la Primaria Oradea


in curtea interioara vehiculele politiei locale

Turnul Primariei

In asteptare pentru a urca la ultimele nivele ale turnului.


Mecanismul ceasului care anunta Oradiei ora exacta

Pe scara principala
Uniunea Femeilor din Bihor în colaborare cu unităţile de învăţamânt din zona Rogerius şi Oncea organizează anual tabăra de vară denumită „Ceata lui Piţigoi".
Ediţia a patra din acest an a taberei continuă seria ediţiilor anterioare asigurând copiilor o posibilitate perfectă de a petrece timpul liber într-un mediu prietenos şi plăcut.
Activităţile din tabără sunt susţinute şi supravegheate de cadre didactice membre ale Uniunii Femeilor.
În tabăra de vară sunt înscrişi 74 de copii orădeni, dintre care azi, 27 iulie 2012, 37 au vizitat Primăria Oradea, Sala Traian Moşoiu, biroul primarului Ilie Bolojan şi a viceprimarului Mălan Mircea, precum şi centrul de relaţii cu publicul.
Copii şi însoţitorii lor au fost întâmpinaţi de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anca Sas care le-a vorbit despre istoria clădirii, dar şi despre activităţile administraţiei orădene.
De asemenea, copiii au vizitat Turnul Primăriei de unde au putut admira oraşul de la o înălţime de aproape 50 de m.
În cadrul vizitei, preşedinta Uniunii Femeilor din Bihor, d-na Mioriţa Săteanu a menţionat că tabăra de vară "Ceata lui Piţigoi" se desfăşoară în perioada 2 iulie -7 august, programul taberei cuprinzând diferite activităţi de informare şi educare specifice elevilor, activităţi sportive, de agreement şi excursii. Astfel, în cadrul taberei va avea loc în data de 6 august deschiderea unei expoziţii pe holurile Primăriei Oradea compusă din lucrările, respectiv desenele copiilor, realizate în perioada 2 iulie -7 august.

http://www.oradea.ro/stiri-oradea/micii-consilieri-din-ceata-lui-pitigoi-in-vizita-la-primaria-oradea


Sursa: http://uniunefemeilorbihor.blogspot.ro/2012/07/in-vizita-la-primaria-oradea.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu