vineri, 3 august 2012

FORMARE COMPLEMENTARĂ ÎN PSIHOTERAPIA FAMILIEI

ÎN ATENȚIA APLICANȚILOR PENTRU PROGRAMUL DE FORMARE COMPLEMENTARĂ ÎN PSIHOTERAPIA FAMILIEI: 
O ABORDARE CENTRATĂ PE DEZVOLTAREA DE COMPETENȚE ȘI DOVEZI VALIDATE ȘTIINȚIFIC.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



        S-a deschis procedura pentru depunerea aplicațiilor de admitere în vederea participării la programele de formare complementară în psihoterapia familiei desfășurate prin AMPP, în Bucureşti şi Satu Mare. După completarea aplicației, persoanele calificate vor primi invitație pentru participarea la interviul de selecție. Înainte de a depune aplicația vă invităm să parcurgeți în detaliu informațiile descrise mai jos.

  • Programul de formare complementară oferă posibilitatea însușirii celor mai bine documentate modele clinice de intervenție psihoterapeutică în problemele de sănătate mentală și de relaționare specifice copilului, adultului, cuplului și familiei.
  • Programul de formare complementară este acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Programul educațional se desfășoară pe o durată de 5 ani (trei ani formarea de bază; doi ani practica în supervizarea și formarea avansată).
  • Absolvenții programului de formare complementară primesc un certificat de recunoaștere a competențelor necesare practicii psihoterapeutice de familie, în baza căruia pot solicita atestatul de liberă practică în profesia psiholog-psihoterapeut de familie.
  • Din echipa de formatori fac parte: Frank Dattilio, PhD (SUA); Monica McGoldrick, Ph.D (SUA); dr. Emoke Tarjan (HU); Aurora Szentagotai Tatar, Ph.D (RO); Domnica Petrovai, clinician și expert în sănătate mintală(RO); György Gáspár, clinician și expert în sănătate mintală (RO); Zoltan Iszlai terapeut și expert în sănătate mintală(HU).
  • Data limită pentru expedierea aplicației în vederea admiterii este 15 septembrie 2012.
  • Interviurile de admiterea în anul academic 2012-2013 se vor desfășura în ultimele două săptămâni din luna septembrie.
  • Pre-rechizite necesare pentru admitere: diplomă de licență în psihologie sau diplomă de licență asimilată; beneficiază de prioritate persoanele cu minim un an de experiență clinică și atestat de liberă practică în psihologie clinică sau psihoterapie;
  • Cerințe pentru aplicare: completarea formularului de aplicare; achitarea unei taxe de 50 ron; fotocopii ale actelor care dovedesc traseul educațional; două scrisori de referință; o scrisoare de intenție.
  • Formularul de admitere și anexele vor fi expediate prin e-mail la adresa: integrativefamilytherapy@yahoo.ro;
  • După depunerea aplicației veți fi anunțat(ă) în legătură cu susținerea interviului care încheie procedura de admitere în programul de formare.
Apreciem în mod deosebit interesul dvs. pentru formarea avansată în aplicarea modelor clinice și pentru programul nostru de formare complementară. Așteptăm cu interes aplicația dvs.!

Cu urări de bine,
Membrii Comitetului de Admitere




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru informații suplimentare accesați http://psihoterapiafamiliei.com. Pentru întrebări specifice persoana de contact este psih. György GÁSPÁR (coordonator program de formare complementară), date de contact:
e-mail:  integrativefamilytherapy@yahoo.ro;tel: 0740 362 681.

Sursa: http://www.copsi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2003:formare-complementar-in-psihoterapia-familiei-o-abordare-centrat-pe-dezvoltarea-de-competene-i-dovezi-validate-tiinific-bucuresti-satu-mare-&catid=27:manifestari-profesionale&Itemid=41

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu