miercuri, 15 august 2012

"Credinte, valori, tipare care ne influenteaza relatia de cuplu" 15 septembrie

"Credinte, valori, tipare care ne influenteaza relatia de cuplu" 15 septembrie
Aveti intrebari legate de modul in care ne alegem partenerul/partenera de cuplu? De factorii care ne influenteaza aceste alegeri si de modul in care functionam in cuplu? Daca raspunsul dumneavoastra este afirmativ va invit sa va inscrieti si sa participati la atelierul interactiv "Credinte, valori, tipare care ne influenteaza relatia de cuplu"  care va avea loc in data de 15 septembrie.
Atelierul este interactiv si abordeaza subiecte legate de factorii implicati in modul in care ne alegem patenera sau partenerul, precum si modul in care functionam in realatia de cuplu. Dintre subiectele abordate mentionez:
  • influenta relatiilor pe care le avem cu famila de origine asupra vietii noastre de cuplu,
  • modul in care credintele si valorile personale influenteaza relatia de cuplu,
  • dorintele si asteptarile pe care le avem de la partenerul sau partenera de cuplu
  • sugestii legate de imbunatatirea relatiei de cuplu
Se vor prezenta studii de caz si se va discuta pe marginea lor, se vor aborda experiente din viata personala a participantilor care doresc sa identifice si sa inteleaga tiparele dupa care functioneaza, sa identifice „bagajul" cu care fiecare din patenerii de cuplu intra in relatie.
Data desfasurarii atelierului va fi stabilita in functie de ocuparea locurilor. Ca data orientativa pentru desfasurarea workshop-ului luati in considerare data de 15 septembrie 2012.

Numar de locuri: 8
Durata: 3 ore si jumatate (10.30 – 14.00 fiind insclusa si o pauza de cafea)
Locatia: Bucuresti, zona Piata Sudului (adresa exacta va fi comunicata participantilor in momentul confirmarii inscrierii)
Taxa de participare: 50 ron/persoana
Coordonator:
  • Iulia Pasarin, psiholog clinician si psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa

Date de contact pentru informatii si inscrieri:
Mai multe materiale de specialitate, articole gasiti pe blogul http://psihologi.wordpress.com
Va astept cu drag!
Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu