vineri, 3 august 2012

Congresul International “Psihologii – Aici si Acum” Brasov, 9, 10, 11 noiembrie 2012

,,Viata este o conditie obligatorie pentru A EXISTA,
dar insuficientă pentru  A FI.”  (Pr. Ioan Dobre)
Invitatie la
Congresul International “Psihologii – Aici si Acum
Brasov, 9, 10, 11 noiembrie 2012

Stimati colegi,

In numele comitetului de organizare, avem deosebita placere sa va invitam de a participa la Congresul International de Psihologie Aplicata “Psihologii – Aici si Acum. Stim că existam ca psihologi, dar putem invata împreuna sa si fim.
Schimbul de cunostinte si experiente intre colegi practicieni, aflarea unor cunostinţe noi in domeniu, izul carierei de succes a unor psihologi cu experienta vasta in domeniu, din tara si strainatate, ne pot ajuta in asumarea  A FI-ului ca psiholog.
Implementarea principiului ,,Aici şi Acum” in evaluări, diagnoze, interventii si cerecetari psihologice poate fi inlesnita de intalnirea dintre noi cu noi pentru noi noi.

Organizator a evenimentului este Asociatia Psihologilor Atestati din Romania, atestata de Colegiul Psihologilor din Romania  ca Furnizor de Formare Profesională cu avizul nr.RF-II-BV-91.
Congresul International “Psihologii – Aici si Acum” este manifestare stiintifica avizata de Colegiul Psihologilor din Romania ca formare continuacucredite pentru toate specialitatile:

-psihologie clinica,
-consiliere psihologica,
-psihoterapie,
-psihologie educaţionala, consiliere şcolara si vocationala,
-psihopedagogie speciala,
-psihologia muncii si industrial-organizationala,
-psihologia transporturilor,   
-psihologia aplicata in servicii,
-psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale,
-psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf.

http://www.copsi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=643&Itemid=1
(nr. crt. 5)

Congresul International “Psihologii – Aici si Acum”, va avea loc in Aula "Sergiu T. Chiriacescu" a Universitatii Transilvania dinBrasov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A,in perioada 9-11 noiembrie 2012.

Evenimentul ofera cadrul adecvat de formare continua in toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania, fiecare psiholog atestat avand sansa de a imbogati professional participand atat ca audient, dar si ca prezentator de lucrari, postere, workshop-uri în specialitatea(tile) pe care le practică. Ai posibilitatea şi de a te promova profesional inscriindu-te la concursul de lucrari si/sau postere, cele mai bune dintre ele fiind premiate în plen, ulterior promovate.
Membrii comitetului stiintific, constituit din psihologi principali si supervizori, vor valida castigatorii.

In pauze va exista si posibilitatea de a achizitiona carti de psihologie la preturi reduse, dar si instrumente de testare psihologica avizate de Colegiul Psihologilor din România, precum si oportunitati de colaborare in cercetare si practica psihologica nationala si internationala.

Pe  parcursul celor 3 zile organizatorii ofera tuturor participantilor coffee-break-uri şi cina festiva, alaturi de invitatii de onoare ai congresului.

După incheierea Congresului International, organizatorii vă propun un tur al oraşului ce va include vizitarea obiectivelor turistice din Braşov.

Investitia  in dezvoltarea ta profesionala:

Participarea la eveniment presupune achizitia biletului de acces la sectiunile de lucrari si postere in plen ale Congresului in valoare de 20 euro.
Accesul pentru partriciparea la workshopul(rile) pe care îl(le) alegi, se face prin rezervarea locului in valoare de 10 euro/loc/workshop. (obs. Prezentatorii de workshop nu platesc workshopul pe care-l prezinta.)
Pentru obtinerea diplomei cu creditele aferente este obligatorie participarea efectiva.

De vei simti că rezonezi cu noite invitam sa te inscrii acum si aici. Pentru înscrieri vă rugăm să folosiţi, momentan, adresa de e-mail  madibenedek@yahoo.com, iar cand site-ul este actualizat veti putea face inscrierea direct on line.
Atentie! Se vor prezenta  workshopuri în toate specialităţile atestate de CPR. Locurile la workshopuri fiind limitate ca număr îţi recomandăm rezervarea participării in timp util.

Oferta Early Bird pentru accesul la congres:
Early Bird 1- in perioada 1 august - 31 august - discount 20%
Early Bird 2- in perioada 1 septembrie - 30 septembrie - discount 10%

Pentru grupuri, oferim pachetul "Economy" - la grupurile de 5 persoane, una participă gratuit [4+1 gratis].

Termenul limita de inscrierea rezumatelor workshopurilor, lucrarilor si sau posterelor este 15 septembrie 2012. Comitetul stiintific va evalua, valida si intocmi programul final cu prezentarile workshopurilor, lucrarilor, posterelor şi castigatorii concursurilor de lucrari si postere.

Evenimentul îl găsiţi şi pe www.psihologii.ro, dupa data de 15 august2012.

Congresul International “Psihologii – Aici si Acum”  este sprijinit de sponsorii principali Centrul International de Psihologie şi Psihoterapie NEW LIFE (Societate Civila Profesionala de Psihologie) -www.psinewlife.roşi Compania Pelrom -http://peligrad-sorin.blogspot.com.

            Telefon pentru informatii suplimentare 07.515.1.515.7.

            Speram in imbunatatirea si perfectionarea cooperarii in domeniul practicarii psihologiei. Va asteptam cu drag sa participati la acest eveniment.

–PROGRAM   PROVIZORIU –

vineri 09 noiembrie 2012
1200– 1600 Primirea participantilor
1600– 1700 FESTIVITATEA DE DESCHIDERE   Aula
Moderatori- membrii Comitetului Stiintific ai Congresului
Modele de psihologi de succes
1700– 1800  Sectiune de postere si lucrări in plen
specialitatile:  psihologia muncii si industrial-organizationala, psihologia transporturilor,    psihologia aplicata in servicii, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf.
Mese ovale
Moderatori: Cornelia Tatu, Constantin Edmond Cracsner, Doru Dima
       1800– 1830 Pauza de ceai si cafea

1830– 2030
Sectiune workshopuri


Sambata 10 noiembrie 2012
0900– 1100 Sectiune workshopuri in paralel
specialitatile: psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, psihopedagogie speciala.
Mese ovale
1100– 1115 Pauză de ceai şi cafea
1115– 1315 Sectiune workshopuri în paralel
specialităţile: psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, psihologie educaţională, consiliere şcolară şi vocaţională, psihopedagogie specială.
1315– 1330 F.B.-uri şi O.F.-uri/specialitatăţi
1300– 1500 Pauză de prâanz
1500-  1700 Sectiune workshopuri in paralel
specialitatile: psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf, psihologia muncii ai industrial-organizaţionala, psihologia transporturilor,  psihologia aplicata in servicii.
Mese ovale
1700– 1715 Pauza de ceai si cafea
1715– 1915 Sectiune workshopuri  in paralel
specialitatile: psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf, psihologia muncii si industrial-organizaţionala, psihologia transporturilor,  psihologia aplicata in servicii.
Mese ovale
1915– 1930 F.B.-uri şi O.F.-uri/specialitatati
2000  - CINA FESTIVA (participare facultativa)        
duminica 11 noiembrie 2012
0900 – 1100 Secţiune postere si lucrari
specialitatile: psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihologie educatională, consiliere scolara si vocationala, psihopedagogie speciala.
Moderatori: Jeno Laszlo Vargha, Liana Viviana Don, Veronica Jardan, Cătălin Gherasim
1100– 1300 Moderatori- membrii Comitetului Stiintific ai Congresului
Modele de psihologi de succes
1100– 1115 Pauaă de ceai si cafea
1300– 1400 Festivitate de inchiderea Congresului
Premiere a autorilor  de lucrări, postere şi a prezentatorilor de workshopuri.

Comitetul de organizare a Asociatiei Psihologilor Atestati din Romania,
                                      Veronica Jardan                                                             Sorin Peligrad
                     Presedinte,                                                               Director executiv.


Sursa: http://www.copsi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2012:asociatia-psihologilor-atestati-din-romania-congresul-international-de-psihologie-9-11092012&catid=27:manifestari-profesionale&Itemid=41

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu