joi, 24 martie 2016

Ieri, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” - Întâlnirea de prezentare a rezultatelor auditului, în Cuibul Democrației - Voluntar în cadrul proiectului Psiholog Alin CREȚU


Joi, 24 martie 2016, în „Cuibul Democrației" de la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai" din Oradea, a avut loc întâlnirea de prezentare a rezultatelor auditului din cadrul proiectului „Al treilea spațiu al cetățeniei active", voluntarilor orădeni.

Consultantul Sorin Pop a fost delegat de către Fundația Progress să administreze comunicarea dintre voluntari și reprezentanții Primăriei, respectiv ai Termoficării, pe baza chestionarelor de audit aplicate în luna decembrie.
Cuibul Democrației din Oradea a fost inspirat de o instalație de artă amenajată de Mark Reigelman în vecinătatea Bibliotecii Publice din Cleveland, urmărind promovarea unui tip de spațiu care lipsește din societatea românească, spațiul de interacțiune / dialog /colaborare non - formală. Mai sunt și alte centre de resurse deja inaugurate sau în curs de amenajare în biblioteci publice din alte 13 orașe ale țării. Pentru a deveni cetățeni activi, românii au nevoie de locuri în care să se întâlnească, de oportunități pentru a dezbate probleme de interes general, de contexte în care să învețe comunicarea şi colaborarea.
Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai" Bihor a pus la dispoziție spațiul în mod gratuit, iar Fundația Progress l-a amenajat cu sprijinul financiar asigurat prin Granturile SEE 2009-2014, din cadrul programului Fond ONG în România. Din data de 4 februarie, ora 14.00, Cuibul Democrației din Oradea a fost deschis tuturor cetățenilor / grupurilor informale /O.N.G. -urilor / instituțiilor publice și chiar întreprinderilor sociale care aveau nevoie de un loc neconvențional pentru întâlniri de lucru, dezbateri, ședințe, networking și schimb de idei.
 
Psiholog Alin Crețu
 
 
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Întâlnirea de prezentare a rezultatelor auditului, în Cuibul Democrației.

Pentru mai multe poze click aici








http://ovidan.ro/?p=articles.details.13172

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu