vineri, 19 februarie 2016

Webinar - Planificare financiară - Participare Psiholog Alin CREȚU

 Fundația pentru o societate deschisă

Joi, 18 februarie 2016, între orele 17.00 - 19.00, Fundația pentru o societate deschisă, prin intermediul Virginiei Porcișanu, a organizat webinar-ul cu tema: Planificare financiară.

Deși conținutul a fost unul arid, determinat de multitudinea cifrelor utilizate, informațiile oferite au fost relevante.
S-a discutat despre: donatorii pentru proiecte (salariile și mașinile care sunt implicate; Ce vor să vadă donatorii de la bugetul unui O.N.G.? Ce vor să vadă evaluatorii unui proiect de buget? Ce vor să vadă finanțatorii caritabili la un buget?); importanța indicatorilor; necesitatea procurării versus închirierii echipamentelor, inclusiv electronice pentru proiect; încadrarea în liniile bugetare; ce descalifică proiectul; modul în care se fac decontările; logica procentului de alocare a cheltuielilor și multe altele.
Importanța webinar-elor este dată de faptul că poți învăța alături de alți doritori din țară sau din străinătate, stând acasă și având la îndemână un calculator, respectiv timp.
 
Psiholog Alin Crețu
 

















Sursa: http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.13003

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu