luni, 15 februarie 2016

Webinar: Management de proiect - Participare Psiholog Alin CREȚU

Fundaţia pentru o societate deschisă

Webinar: Management de proiect
Luni, 15.02.2016, între orele 17.00 - 19.00, a avut loc webinar-ul Management de proiect, susținut cu aplomb de către Dana Dumitrescu-Iomer, o prezență deosebit de agreabilă.

Webinarele completează training-urile și consultanța pe care Fundația pentru o societate deschisă le oferă în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale", finanțat prin granturile S.E.E. 2009-2014 și Fondul O.N.G. în România.
A fost foarte instructiv deoarece informațiile dobândite de către participanți au completat respectiv au nuanțat ceea ce poate a fost trecut de către aceștia pe plan secundar.
Agenda cursului a fost: concepte de bază (Ce este un proiect? Ce este managementul de proiect?); ciclul de viață al unui proiect (concepție, planificare, organizare, implementare, evaluare); constrângeri în proiecte (managementul timpului și al resurselor); comunicarea în proiecte, managementul riscurilor; tehnologia informatică în managementul de proiecte; cum motivăm echipa de proiect?
S-a subliniat că proiectul este o „activitate temporară, nerepetitivă, direcționată către crearea unui produs, serviciu sau rezultat nou, prestabilit și unic în condițiile gestionării unor resurse limitate".
 
Psiholog Alin Crețu,
participant la webinar
 
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Webinar: Management de proiect.


Pentru mai multe poze click aici

Sursa: http://ovidan.ro/?p=articles.details.12981

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu