joi, 4 februarie 2016

Al treilea spațiu al cetățeniei active, În Cuibul Democrației - Voluntariat Psiholog Alin CRETU

Joi, 4 februarie 2016, la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai" din Oradea a fost inaugurat Cuibul Democrației, un spațiu deschis, care face parte integrantă din bibliotecă.

Spațiul a fost amenajat de către voluntarii orădeni, la care și-a adus contribuția și Mara Vida în calitate de arhitect.
La evenimentul care a început cu o conferință, d-na director Ligia Mirișan a prezentat detalii legate de ideea înființării acestei noi forme de comunicare, într-o zonă non-formală.
A urmat o masă rotundă cu tema: Rolul organizațiilor neguvernamentale în dezvoltarea orașului nostru, la care au fost prezenți reprezentanții O.N.G. -urilor, politicieni, reprezentanții unor instituții, angajații bibliotecii și cetățeni care au dorit să afle detalii despre viitoarele activități care urmează a se desfășura în această incintă.
Dezbaterile au fost eficiente, fiecare participant promovându-și opinia, dar fiind de acord și cu faptul că există elemente comune, care pot constitui puncte de plecare pentru viitoarele proiecte.
De acum înainte sunt așteptați toți cetățenii care doresc să se implice în viața comunității, în mod activ, pentru a-și pune în comun resursele și pentru a se cunoaște mai bine.
Spațiul poate fi utilizat pe baza unei programări care se face la secretariatul bibliotecii.
 
Psiholog Alin Crețu,
voluntar în cadrul proiectului
 
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Al treilea spațiu al cetățeniei active.
Pentru mai multe poze click aici

Sursa: http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.12935

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu