miercuri, 30 noiembrie 2016

Samsung revolutioneaza tastatura telefonului! Vom scrie pe degete

In curand vom folosi palmele si degetele pe post de taste.
Samsung lucreaza la un nou tip de tastatura care foloseste realitatea augmentata pentru a proiecta virtual literele si cifrele pe degetele noastre. Ca sa scriem, va fi nevoie doar sa ne apasam degetele!
Patentul inregistrat de Samsung ar putea revolutiona metodele de tastare, care nu au evoluat prea mult in ultima vreme. Ar putea fi insa si dovada ca Samsung pregateste ochelarii inteligenti Galaxy Glass, care vor rivaliza cu Google Glass, cred cei de la TechRadar.
Desi patentul a fost depus in august, abia acum a fost facut public de WIPO (World Intellectual Property Organisation). Coreenii considera limitate comenzile vocale pentru ochelarii inteligenti si chiar dificil de interpretat in anumite situatii, de exemplu, atunci cand utilizatorul se afla in spatii cu zgomot mare. Si nici tastaturile holografice nu sunt rentabile, din cauza costurilor mari ale proiectoarelor. Cea mai buna solutie, dupa parerea celor de la Samsung, o reprezinta tastaturile create cu ajutorul realitatii augmentate.
Conform patentului Samsung, literele proiectate pe degete pot fi vazute doar de utilizatorul ochelarilor. Chiar si asa insa, acuratetea procesului de tastare poate fi o problema.


Sursa: http://www.yoda.ro/mobile/samsung-revolutioneaza-tastatura-telefonului-vom-scrie-pe-degete.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu