sâmbătă, 10 august 2013

Congres ASCIPS 2013


INVITAȚIE

Stimați colegi,
      Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participaţi la cea de-a şasea ediţie a Congresului Internaţional de Psihologie cu tema: „Cercetarea modernă în psihologie: Direcţii şi perspective”, care se vor desfăşura la Sibiu, în perioada 10-13 octombrie 2013. Tematica manifestării din acest an este: "INTERDISCIPLINARITATE ÎN STIINŢELE SOCIALE, EDUCAŢIE ŞI SĂNĂTATE"

       Aceasta manifestare este creditată de Colegiul Psihologilor din România (număr maxim de credite).

       Obiectivul nostru fundamental îl constituie reunirea unor specialişti , a unor practicieni de mare valoare (atât din țară cât și din străinătate), în vederea realizării schimbului de informaţii între aceştia. Ne propunem să oferim specialiştilor şi tinerilor cercetători oportunitatea de a-şi prezenta munca în diferite ramuri ale psihologiei, de a-şi face cunoscute ultimele metode şi instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informaţii, benefic tuturor participanţilor, ca şi psihologiei în ansamblu.
       În cadrul manifestării, puteţi fi implicat în derularea unui mare număr de activităţi deosebit de interesante: expuneri, training-uri, work-shop-uri, dezbateri şi mese rotunde.
       Vă puteţi convinge de acest mod cu totul special de organizare, accesând paginile referitoare la cele șase ediţii anterioare ale manifestării noastre. În cadrul ediţiilor anterioare am reuşit să organizăm peste 100 de work-shopuri, dintre care unele au suscitat un interes atât de mare încât a fost nevoie să se desfăşoare în repetate rânduri.
     
Lucrările susţinute în cadrul secţiunilor ştiinţifice vor fi publicate într-un volum al manifestării editat la o editură recunoscută C.N.C.S.I.S.
      Am publicat deja, la precedentele ediţii, un număr de 19 volume cuprinzând lucrările prezentate în cadrul secţiunilor ştiinţifice ale congresului. Acestea pot fi accesate în cadrul paginii http://www.ascips.ro/publicatii.

       Manifestarea ştiinţifică pe care o organizăm este dedicată exclusiv unor aspecte de ordin practic, aplicativ, metodologic ale psihologiei, legate de cercetarea actuală, de implicaţiile ei metodologice, etice, sociale, culturale. Acesta este, de altfel, principalul motiv pentru care ne propunem să evităm activităţile cu caracter teoretic, speculativ. Suntem preocupaţi îndeosebi de organizarea unor activităţi practice, aplicative (workshopuri, dezbateri) pornind de la teme de interes deosebit în domeniul psihologiei.

       Pentru mai multe informaţii legate de Congres, accesaţi site-ul http://www.ascips.ro.
       În speranţa că veţi accepta invitaţia noastră, aşteptăm cu nerăbdare această întâlnire.

Cu respect,
dr. Marius Milcu,
Președinte al Comitetului de Organizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu