sâmbătă, 25 mai 2013

EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE. INSTRUIRE ÎN ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR - Participare Psiholog Alin CREȚU

Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic al Universităţii din Oradea a organizat cursul cu tema EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE. INSTRUIRE ÎN ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR. Cursul s-a adresat studenţilor şi cadrelor didactice care frecventează modulele de formare iniţială şi continuă ale DPPPD Oradea care au dorit să-şi dezvolte abilităţile de acordare a primului ajutor în caz de urgenţe medicale. Cursul a fost organizat la Complexul Studenţesc Gaudeamus din Stâna de Vale, judeţul Bihor, în perioada 20-21 aprilie 2013 (seria I), respectiv 25-26 mai 2013 (seria a II-a).

Echipa de formatori ai acestui curs a fost alcătuită din medici ai Serviciului Mobil de Urgenţe, Reanimare şi Descarcerare Bihor, conduși de Dr. Hadrian BORCEA.

O surpriză plăcută a fost dată de prezenţa printre noi a d-lui Vali Şerban din Alba-Iulia. Domnia sa este interpret de muzică folk, component de bază al Cenaclului Flacăra, director executiv al Festivalului de muzică folk „Ziua de mâine” care se organizează anual în Alba Iulia şi realizator de emisiuni radio de profil. Domnia sa a venit cu o chitară şi ne-a propus o seară de muzică folk, cântare între şi pentru prieteni şi multă bună dispoziţie. Evenimentul a fost promovat vineri seara în emisiunea „Omul cu chitara” difuzată de Radio România Actualităţi între orele 23 şi 24, realizată de Mihai Cosmin Popescu.

Dr. Hadrian BORCEA











Psiholog Alin CREȚU













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu