miercuri, 29 mai 2013

Atelier de discurs public, București

Vorbitul in public, sintagma des folosita in ultimul timp, se refera la orice situatie in care e nevoie sa ne adresam mai multor oameni, in diverse scopuri, sa explicam ceva colegilor, sa prezentam un plan sau un proiect, sa vorbim in cadrul unei sedinte, sa suntinem un training intern sau extern etc.
Doriti sa experimentati sau sa va perfectionati vorbitul in public?
Nimic mai simplu! Va asteptam la ATELIERUL DE DISCURS PUBLIC organizat de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura impreuna cu Dinamic Life, in Bucuersti, in perioda 15-16 iunie 2013.
utem petrece impreuna un weekend instructiv, care va va ajuta sa va cunoasteti mai bine si sa accesati resurse, poate, nebanuite din propria personalite.
Vom experimenta si discuta impreuna despre:
Importanta discursului public
Frica de a vorbi in public / Controlul emotiilor
Tipuri de discurs
Pregatirea discursului - ce vreau sa transmit
Calibrarea la public – cu cine vorbesc
Discursul propriu zis – cum vorbesc
Mesajul si structura unei prezentari
Carisma si atitudine in public
Tehnici NLP - dezvoltare abilitati si resurse personale

Aceste ateliere se vor desfasura intr-un mediu confortabil si prietenesc. Vom face prezentari filmate, exercitii si studii de caz. Fiecare va contribui la propria sa capacitate de exprimare a emotiilor si a mesajului dorit .


Impreuna vom explora infinita capacitate de comunicare pe care fiecare dintre noi o detinem si.... nu o exploatam suficient.


Ghidul dumneavoastra vreme de doua zile va fi Victor Blanaru - Trainer NLP- specialist in comunicare , coach&mentor programe dezvoltare personala.


Participarea la cele doua zile de atelier implica plata taxei de participare de 300 lei.

Locul de desfasurare: Ministerul Culturii, Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura , B-dul Unirii nr 22, corp B, etaj 2.

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii si inscrieri:
Victor Blanaru
0740697179
blanaru_victor@yahoo.com
www.cppc.ro
www.dinamiclife.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu