luni, 13 mai 2019

Luni, 13 mai 2019 - Cercul pedagogic al profesorilor psihopedagogi -

În data de 13.05.2019 a avut loc Cercul pedagogic al profesorilor psihopedagogi, organizat de C.S.E.I. Nr. 1, Popești, la sediul C.S.E.I. Nr. 1, Oradea.
Tema acestuia a fost: „Împletirea activităților de terapii specifice și de compensare, cu activitățile de pregătire pentru viața independentă".
Programul acestuia a cuprins: Împletirea activităților de terapii specifice și de compensare cu activitățile de pregătire pentru viața independentă - Prof. psih. Valentina Ferche; Importanța educării comportamentului copiilor cu cerințe educative speciale în vederea pregătirii pentru o viață independentă - Prof. psihoped. Adriana Șandor; Dezvoltarea comunicării în contextul social integrator - Prof. psih. Georgeta Coleneac și Eva Pintiuță; Psihodrama - modalitate non - formală de integrare emoțională a elevilor cu cerințe educative speciale - Psiholog Alin Crețu și Prof. psihoped. Carmen Ilisie; Trei workshop-uri - Unul dintre ele a fost condus de Psiholog Alin Crețu cu tema: Magic shop; Diseminarea proiectului Erasmus + KA 2 LIFE; Concluzii; Feedback , după cum am aflat de la psiholog Alin Crețu.








Sursa: https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.17871

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu