luni, 27 iunie 2016

La Pensiunea Tirol - Psihodramă în cadrul Taberei pentru copiii diabetici, Ed. a VIII-a, Lions Oradea 22 - Invitat psiholog Alin CREȚU - Educație non - formală / voluntariat

Ca în fiecare an, Clubul de doamne - Lions Oradea 22, din care fac parte 24 de femei, cu concursul tinerilor voluntari din Clubul Leo Black Eagle, cercetaşi și alți sponsori, s-au gândit să ofere unei categorii aparte de copii o vacanță altfel.
Au organizat, în Sânmartin, la Pensiunea Tirol, în perioada 25 iunie - 1 iulie 2016, Tabăra pentru copiii diabetici, Ed. a VIII-a.
Este asigurată asistenţă medicală permanentă, de specialitate, sub supervizarea domnului doctor Popa Amorin şeful Centrului de Diabetologie Oradea. 
Copiilor le este oferită cazare de 3 stele, 5 - 6 mese pe zi cu alimente potrivite, asistenţă medicală permanentă de specialitate şi evaluări medicale, dar mai ales compania celorlalţi copii şi multe, activităţi recreative, plimbări, sport, jocuri, dans, ateliere creative, carnaval şi foc de tabără. Sunt realizate pentru copii şi împreună cu ei momente speciale, de neuitat, aceștia făcându-și noi prieteni, lucruri despre care vor avea multe de povestit odată întorşi acasă.
Tabăra este în totalitate gratuită, costurile ei fiind acoperite prin acțiunile de strângeri de fonduri pe care clubul le organizează de-a lungul anului.
Pentru prima dată în 8 ani, tabăra are copii în afară de cei din Bihor și din câteva județe ale țării: Satu-Mare, Timiș și Ilfov.
Clubul de doamne - Lions Oradea 22 încearcă să le ofere zile minunate, acestor copii încercați de o boală grea. Sunt extraordinari, iar zâmbetul lor inocent le dă putere și dorința de a le oferi mai mult.
Marți, 27.06.2016, a fost invitat domnul psiholog Alin Crețu pentru a le oferi copiilor experiențe inedite prin intermediul psihodramei. Aceștia au fost foarte încântați să se implice în activitățile propuse, intrându-și foarte repede în roluri. La final, copiii  au mulțumit pentru modul antrenant în care au fost angrenați în activități dorind să își facă o fotografie de grup.
Clubul Lions Oradea „22", este o organizaţie nonprofit care se implică în viața comunității bihorene de 13 ani.
 
Psiholog Alin CREȚU
 
 
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Psihodramă în cadrul Taberei pentru copiii diabetici, Ed. a VIII-a, Lions Oradea 22.
 


Pentru mai multe poze click aici


Sursa: http://ovidan.ro/?p=articles.details.13591

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu