miercuri, 6 aprilie 2016

Masa rotundă cu tema ,,Perspectiva integrării sociale a persoanelor cu autism" de „Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (2 Aprilie)” la C.S.E.I. nr. 1, Oradea - Participant psiholog Alin CREȚU

O delegație de specialiști ai C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, invitată, profesorii psihopedagogi KELEMEN Iuliu și Lucia ROMANSCHI, prof. Silvia PETROI și Mărioara CIPLEU respectiv psiholog Alin CREȚU, au participat în data de 06.04.2016, de la orele 12:30, la Masa rotundă cu tema ,,Perspectiva integrării sociale a persoanelor cu autism”, a cărei moderatoare a fost profesor psihopedagog Oana TUDUCE, de la C.S.E.I. Nr. 1, Oradea.
Alături de cei interesați de subiect au fost: părinți, studenți, D-na Simona Zlibuț, președinte al  Asociației SOS Autism Bihor și reprezentant al Asociației de părinți; conf. univ. dr. Karla Barth, director al Departamentului de Științe ale Educației de la Universitatea din Oradea - reprezentant al furnizorului de formare; Ioana Corompaki, terapeut / coordonator Piramid Learning Centre - reprezentant al centrului furnizor de servicii; Mariana INDRIE, prof. psihopedagog, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea - reprezentant educație specială; Luminița Oros, profesor de sprijin la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” și Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” - reprezentant educație special integrată.
Evaluarea finală a constat în lansarea de baloane albastre (culoare aleasă pentru a reprezenta autismul) cu mesaje pe cartoane de aceeași culoare, despre autism.

Sursa celor trei fotografii OviDan:





Sursa următoarelor fotografii: arhiva personală













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu