marți, 12 mai 2015

Invitatie curs de Raindrop Technique® si Vitaflex 4-7 Iunie, Cluj-Napoca sustinut de Éva Starmüller, trainer Raindrop Technique® , maseur



Invitatie curs de Raindrop Technique® si Vitaflex
4-7 Iunie, Cluj-Napoca

sustinut de Éva Starmüller,
trainer Raindrop Technique® , maseur


    Aromaterapia este o metoda straveche practicata pentru mentinerea sanatatii si pentru o viata longeviva. Cercetarile moderne confirma valoarea uleiurilor ca fiind una din cele mai puternice medicine naturale. Acest curs imbina puterea acestor minunate uleiuri esentiale - care actioneaza atat pe plan fizic cat si cel mental si emotional - cu technici stravechi de vindecare si cu miscari particulare de masaj.  
    Cursul este destinat atat terapeutilor doritori sa cunoasca o metoda deosebita, cat si acelora care doresc sa imbunatateasca sanatatea lor si a membrilor familiei lor. Pe parcursul acestor zile veti primi o introducere in minunata lume a uleiurilor esentiale, vom invata despre proprietatile uleiurilor si multiplele posibilitati de utilizare, respectiv despre masurile de precautie.
    Aceasta terapie este foarte benefica pentru problemele coloanei vertebrale, blocaje musculare, pentru reechilibrarea energetica a organismului, echilibrarea si relaxarea corpului fizic - efecte atestate de numerosi chiropracticieni, kinetoterapeuti. Totodata detoxifieaza corpul imbunatatindu-i starea, si contribuie la echilibrarea emotionala. 
    In 1976 in spitalul clinic din Edinborough, Scotia s-a cercetat si dovedit pentru prima oara faptul ca inflamatia datorata instalarii virusilor si a bacteriilor patogeni de-a lungul coloanei vertebrale sunt una din cauzele scoliozei. Uleiurile utilizate in terapia Raindrop® Technique s-au dovedit fiind foarte eficiente in combaterea acestora si reducerea inflamatiei.  
Metoda este compusa din doua tehnici aplicate pe doua zone ale corpului. Pe talpi se aplica tehnica numita VitaFlex (care se poate efectua si de unul singur) care este dezvoltarea unei metode tibetane, iar pe spate se aplica tehnica Raindrop® care este o adaptare a metodei energetice a indienilor Lakota. Amandoua metodele stimuleaza si echilibreaza sistemul nervos, procedeu potentat de efectul uleiurilor esentiale. 
    Terapia Raindrop® Technique este o metoda brevetata si se poate folosi doar cu uleiurile esentiale Young Living, deoarece aceste uleiuri sunt 100% pure si de grad terapeutic superior. Utilizarea altor uleiuri care pot contine toxine de mediu si toxine datorita distilarii lor improprie pot cauza o toxifiere foarte puternica organismului.
    Eficienta metodei se bazeaza pe inalta frecventa, puterea si eficienta acestor uleiuri care pornesc un proces intens de purificare atat la nivel fizic cat si emotional, ajutand persoana care beneficieaza de masaj sa depaseasca mult mai usor probleme fizice, emotionale. 

Cursul va avea urmatorul orar:
     4 Iunie orele 17-21, ziua cu partea de teorie
     5-7 Iunie orele 10-18, zile cu partea practica (cu pauza de masa)


Costul cursului este 
      - de 105 euro pentru cei care isi aduc setul lor personal 
      - de 160 euro pentru cei care vor folosi uleiurile oferite la fata locului. 

Locatia si alte detalii se vor comunica dupa inscrierea ferma, reprezentand 30 de euro.
Inscrierile se fac la adresa de email: evastarmuller@yahoo.com, 
                                                     drramonagrosu@yahoo.com
                                                     sau nr. de telefon: 0756348274

Daca nu se intruneste grupul, data cursului se va reprograma.

Daca se aduna grup in alt oras din tara, putem organiza impreuna un curs.



Va astept cu mult drag! *:) happy

Eva Starmuller 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu