vineri, 7 februarie 2014

ICCBC - Primul Congres International de CoachingCognitiv-Comportamental (ICCBC).

Draga coleg,
 
Introducerea in COR a profesiei de "specialist in activitatea de coaching" deschide calea spre reglementarea practicarii coaching-ului. Daca doriti sa aflati mai multe despre ce presupun activitatile de coaching sau activati deja in domeniul coaching-ului, va invitam sa profitati de ocazia de a afla cele mai avansate tehnici si proceduri in acest domeniu in plin avant la nivel international, oferita de Primul Congres International de CoachingCognitiv-Comportamental (ICCBC).
Asociatia Internationala de CoachingCognitiv-Comportamental, in colaborare cu  Universitatea Babes-Bolyai, International Coaching Institute/European Coaching Center, si-au asumat aducerea abordarii validate ştiintific asupra coaching-ului aproape de comunitate, prin organizareaICCBC, in perioada 12-15 iunie 2014, la Cluj- Napoca.
In cadrul evenimentului vor exista mese rotundedemonstratii ale abordarii cazurilor şi workshop-uri sustinute de experti de renume international in interventiile cognitiv-comportamentale. Mai mult,  vor fi invitati speakeri (printre care Prof. Arthur Freeman, unul dintre co-fondatorii interventiilor cognitiv-comportamentale) de la institutii prestigioase din intreaga lume (Australia, Italia, Marea Britanie, Turcia, SUA etc.), specialişti in domeniul coachingului cognitiv-comportamental. 
In plus, daca sunteti de parere ca “Experientia docet”, va invitam la sectiunea meet the executive din cadrul evenimentului, pentru a invata despre nevoile unor organizatii din domeniidiverse prezentate tocmai de managerii lor. Iar dacaaveti nevoie sa fiti provocat sa faceti o schimbare in vietile altora, ca şi manager, pentru a dezvolta productivitatea si performanta organizatiei, provocarea o veti gasi cu siguranta in cadrul workshop-urilor şi demonstratiilor din cadrul Congresului.Nu in ultimul rand, aveti oportunitatea sa va faceti cunoscut in comunitate, prin prezentarea de studii de caz din practica dvs. sau materiale teoretice (ex. studii de caz) in cadrul sectiunii stiintifice  inregistrate pana la 31.01.2014 (aflati mai multe detalii la http://www.iccbc2014.ro/abstract-submission). Congresul isi propune sa fie cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, creand cadrul formal de a impartasi experiente alaturi de colegi, cat si o platforma care va duce la dezvoltarea setul de bune practici si va oferi noi perspective asupra domeniului coaching-ului. 
 
Mai mult decat atat, aveti oportunitatea de a raspandi vestea buna in randul colegilor dvs. iar daca doriti sa-i recomandati, va rugam sa trimiteti la contact@iccbc2014.ro adresa persoanei, iar noi ne vom ocupa sa primeasca o invitatie personalizata la eveniment.   
 
Mai multe detalii pot fi gasite la: http://www.iccbc2014.ro; pentru orice informatie echipa va sta la dispozitie la adresa contact@iccbc2014.ro
 
Va asteptam cu drag!
 
Daniel David,
Preşedinte al Congresului
 
Profesor, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca
Profesor asociat, Mount Sinai School of Medicine, USA
Director de cercetare, Albert Ellis Institute, USA
--





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu