marți, 11 februarie 2014

Conferinta Internationala de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare

Dragi colegi,

Pentru că Institutul SPER se adaptează întotdeauna realității lumii în care trăim, vă dam o veste bună celor care încă nu ați reușit să vă înscrieți la Conferinţa Internaţională de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare ”Dinamicile schimbării personale, interpersonale, familiale și colective - între realitate și mistificare” care va avea loc în data de 29-30 martie 2014 la București, și anume, aceea că am prelungit perioada de înscriere cu taxă redusă până la data de 28 februarie.

Am prelungit, de asemenea, și perioada de înscriere cu lucrări/postere. Astfel, titlurile lucrărilor/posterelor împreună cu rezumatele acestora se pot trimite la secretariatul conferinței (conferinta@sper.ro) până la data de 28 februarieLucrările in extenso se vor accepta până la data de 10 martie.
Pentru mai multe detalii despre conferință (invitați, workshop-uri, coordonatori s.a.) vă invităm să ne vizitați la adresa: http://www.sper.ro/conferinta
Lucrările acceptate vor fi publicate în Revista de Psihoterapie Experiențială - Journal of Experiential Psychotherapy (revistă acreditată CNCSIS categoria B+ și indexată BDI).
Vă așteptăm cu drag la cea mai mare conferință de psihoterapie din România.

Spor, inspirație și sens în tot ceea ce alegeți să faceți!
Comitetul de organizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu