miercuri, 19 septembrie 2012

Workshop de introducere în analiza tranzacţională, Timişoara, 22-23 septembrie

Dragi prieteni,
Va invit la un workshop de introducere in analiza tranzactionala.

Analiza Tranzactionala, cunoscuta ca AT printre specialisti, a fost dezvoltata de Dr. Eric Berne (~1960) si face parte din ramura psihologiei sociale. In decursul ultimelor patru decenii teoria initiata de Dr. Eric Berne s-a dezvoltat avand in momentul de fata aplicabilitate in domenii precum psihoterapie, consiliere, educatie si dezvoltare organizationala.
Cea mai cunoscuta expresie a dezideratului AT este „Eu sunt OK – Tu esti OK”. Realizarea si intarirea pozitiei OK-OK se produce odata cu recunoasterea meritelor si valorii fiecarei persoane. Analiza Tranzactionala priveste individul ca fiind „OK”, deci capabil de schimbare, crestere si interactiune sanatoasa.
Berne a observat ca pentru a supravietui si a se dezvolta oamenii au nevoie de unitati de recunoastere interpersonala pe care le-a numit Stroke-uri. Intelegerea felului in care oamenii dau si primesc Stroke-uri, pozitive si negative, si schimbarea tiparelor de Stroke-uire nesanatoase sunt aspecte puternice de lucru in Analiza Tranzactionala.
Tranzactiile interpersonale complexe au devenit mai usor de inteles odata cu introducerea de catre Eric Berne a „starilor Eu-lui”. Fiecare stare al Eu-lui este un intreg sistem de ganduri, sentimente si comportamente din care interactionam unii cu altii. Parintele, Adultul si Copilul si interactiunea dintre ei formeaza teoria fundamentala al Analizei Tranzactionale.
In cadrul acestui workshop vom invata despre urmatoarele concepte AT:
·         Starile eului;
·         Triunghiul dramatic;
·         Jocurile psihologice;
·         Pozitiile de viata;
·         Stroke-uri.

Workshopul va avea loc in Timisoara, in urmatoarea formula:
·         22 septembrie, intervalul orar 10-18 – prezentarea conceptelor
·         23 septembrie, intervalul orar 10-13 – sesiuni practice de lucru cu conceptele prezentate

Numar maxim de participanți: 10

Inscrierile se fac aici, in limita a 10 locuri.

Locatie: Timisoara, str. Iepurelui, bloc D9, ap. 9 (Zona Printu Turcesc)

Facilitator:  Iosif Szenasi – psiholog, psihoterapeut (analiza tranzactionala), trainer acreditat CNFPA – despre mineparericontacteaza-ma.

Taxa de participare*:
- 100 de lei pentru studentii pana in 25 de ani, pensionari si alte categorii de persoane cu venituri foarte mici
- 150 de lei pentru restul participantilor
* Plata se va face dupa confirmarea disponibilitatii locului. Inscrierile se fac prin intermediul formularului de mai jos.
Pentru psihologi si viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un numar de 10 ore de autocunoastere si dezvoltare personala. Aceste ore sunt necesare pentru obtinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.
Cui se adreseaza acest workshop
Workshopul se adreseaza tuturor celor ce sunt constienti ca pot avea parte de o viata mai buna si doresc sa faca ceva in acest sens.
Conceptele prezentate te vor ajuta sa te intelegi mai bine atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Iti vor fi utile inclusiv pe plan profesional, indiferent daca esti angajat sau ai propria ta afacere.
Esti pregatit sa aloci niste timp, bani si energie pentru a-ti crea o viata mai buna? Daca da, te invit sa te inscri la workshop, chiar acum!
Pentru orice fel de informatii suplimentare sau intrebari, iti stau la dispozitie. Te invit sa ma contactezi prin intermediul formularului de contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu