vineri, 28 septembrie 2012

BizTech 2012 este evenimentul de business și tehnologie al anului în Transilvania.


poze biztech 2012



Despre BizTech 2012


BizTech 2012 este evenimentul de business și tehnologie organizat anual de compania orădeană CG&GC HiTech Solutions. În 2 noiembrie 2011 a avut loc prima ediție a acestei conferințe care a reunit peste 200 de manageri de top, ingineri de sistem și administratori de rețea din județul Bihor, în cadrul sesiunilor de tehnologie și leadership.
În 2012 BizTech se transformă într-o conferință regională de business și tehnologie care se va desfășura pe parcursul a 2 zile: 27-28 septembrie, într-un cadru de business: hotel Ramada Oradea. 
BizTech 2012 pune accent pe inovare și evoluţie prin tehnologie, leadership, management economic şi financiar, analiza pieței și trenduri în dezvoltarea regională, crearea și evidențierea unui brand, comunicarea în companie și comunicarea în relațiile cu alte instituții și companii, finanțare și reducerea costurilor, nelipsind nici sesiunile dedicate departamentelor de resurse umane. Evenimentul se adresează atât invitaților din mediul educațional pre și universitar, cât și pasionaților de tehnologie, IT managerilor și antreprenorilor.

De ce trebuie să participați la BizTech 2012?


Evenimentul regional de business și tehnologie, unic în Transilvania, este dedicat mediului de afaceri, mediului educațional și antreprenoriatului. Vom dezbate și găsi soluții la subiecte de management, analiza pieței și trenduri în dezvoltarea regională, crearea și evidențierea unui brand, comunicarea în companie și comunicarea în relațiile cu alte companii, finanțare și reducere de costuri, nelipsind nici sesiunile dedicate departamentelor de resurse umane.
BizTech 2012 vă oferă posibilitatea de a întâlni manageri și oameni de afaceri din zonă, de a afla noile tendințe pe piețele concurențiale și cum vă puteți reduce costurile atât prin implementarea unor soluții eficiente, cât și prin atragerea de fonduri UE.
Evenimentul, care se va desfășura pe parcursul a 2 zile, va cuprinde atât prezentări tehnice și sesiuni de demo, cât și workshop-uri și dezbateri cu specialiști în domeniu. Sesiunea de tehnologie se adresează managerilor IT, inginerilor de sistem și administratorilor de rețea. Sesiunea de management, în funcție de tematica abordată, e dedicată directorilor de resurse umane, manageri de marketing, directori economici și financiari, antreprenori și manageri.

Samsung B2B ShowRoom Trailer


Tehnologiile Samsung, dedicate companiilor din domeniul HoReCa, vor fi prezentate pentru prima dată în Oradea în cadrul B2B ShowRoom Trailer în 27 septembrie. Accesul în camionul de tehnologie Samsung se face pe baza unei programări. Programările se fac prin e-mail la biztech@cg-hitech.ro sau puteți completa formularul de înscriere accesând acest link!

De ce trebuie să participați la sesiunea de business?


În cadrul unei sesiunilor dedicate mediului de afaceri aveți ocazia de a observa și analiza tendințele din mediul de afaceri, aflând totodată și experiențele prin care au trecut speakeri de renume în domeniu. Veți afla care sunt motivele pentru care afacerile nu se dezvoltă la fel de rapid cum se întâmpla înainte de recesiune, care sunt avantajele insolvenței și cum vă poate ajuta, veți analiza situația propriei companii observând studiile de caz aduse în discuție și veți lega relații cu specialiști în diverse domenii.

Descarcă și află programul BizTech 2012 accesând acest link!


biztech_27_sept
biztech_28_sept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu