marți, 17 septembrie 2019

Adunarea Generală a Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” - Participant Psiholog Alin CREȚU, Vicepreședintele asociației

Pentru creşterea calităţii actului educaţional şi a serviciilor oferite în domeniu
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis" din Oradea s-a înfiinţat în octombrie 2013, având ca misiune creşterea calităţii actului educaţional şi a serviciilor oferite în domeniu. 


 
Principalele obiective ale Asociaţiei sunt: creşterea nivelului de pregătire şcolară şi profesională a elevilor şi studenţilor; dezvoltarea competenţelor ştiinţifice, metodice şi psihopedagogice ale cadrelor didactice care predau în învăţământul preuniversitar şi superior; sprijinirea agenţilor educaţionali (elevi, părinţi, profesori) aflaţi în situaţii de criză educaţională; promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii, inclusiv prin intermediul mediilor neconvenţionale (e-learning, m-learning ş.a.), dezvoltarea managementului educaţional; dezvoltarea unei comunităţi academice bazate pe valorile educaţiei non-formale; implementarea unor activităţi de cercetare în domeniul educaţiei; conceperea şi managementul unor proiecte în domeniul educaţiei.
 
Marți, 17 septembrie 2019, de la ora 16, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai" din Oradea, în sala nr. 8 - „Cuibul Democrației”, a avut loc Adunarea Generală a Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis”.
 
După cum se știe, acesta este cel mai important O.N.G. furnizor de cursuri pentru profesori, din județul Bihor.
 
Ordinea de zi a fost următoarea: analiza și aprobarea Raportului de activitate aferent anului 2018 / 2019; analiza și aprobarea Raportului financiar aferent anului 2018 / 2019; primirea de noi membri în cadrul organizației și analiza situației celor înscriși anterior; analiza și aprobarea Planului de acțiune aferent anului 2019 / 2020; Diverse.
Au fost amintite și activitățile care urmează a fi desfășurate în cadrul proiectelor Asociației - „Clubul Prietenilor TopFormalis” și „Școala altfel - campionii”, ediția a VII-a. S-a propus ca prioritate în moderarea workshop -urilor să aibă colegii care încă nu au mai condus acest tip de activități sau pentru care, în școlile lor, acest lucru este mai dificil.
 
Am avut un nou eveniment marca TopFormalis, după cum afirmă psiholog Alin Crețu.









https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.18161

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu