marți, 17 septembrie 2019

Adunarea generală (17.09.2019) a Asociației pentru Educatie și Formare „TopFormalis" din Oradea - Participant vicepreședintele Psiholog Alin CREȚU

Marti, 17 septembrie 2019, între orele 16:00 - 19:00 la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai” din Oradea a avut loc Adunarea generala 2019 a Asociatiei pentru Educatie si Formare „TopFormalis” din Oradea. 
Au fost discutate și aprobate propunerile de persoane care sa coordoneze cele doua proiecte ale Asociatiei - Clubul Prietenilor TopFormalis si Scoala altfel - campionii, editia a VII-a, precum și woprkshop-uri in cadrul primului proiect mentionat. 
Prioritate au avut acei colegi care inca nu au mai condus / moderat sau care in scolile lor pot face acest lucru mai dificil. 
S-au luat și următoarele hotărâri:
1. Implicarea Asociației TopFormalis în acțiunea Let's do It România 2019 la Hidișelu de Sus.
2. Organizarea workshop-ului cu tema „Cafeneaua MERITO - model de buna practica in implementarea educatiei non-formale” in 30 noiembrie la Abrud si sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia in 1 decembrie 2019.
3. Organizarea primei editii a Tombolei TopFormalis in 17 decembrie.
4. Organizarea unei Tabere de voluntariat pentru profesori intr-o manastire in iulie 2020 - ajutor la bucatarie, gradinarit, administrare, activitati cu copiii din zona etc.

A fost încă un eveniment marca TopFormalis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu