marți, 29 mai 2012

Saltul neconventional de leadership

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Pentru al patrulea an consecutiv LEADERS Academy ofera o saptamana neconventionala de leadership experiential tinerilor manageri si antreprenori romani.

In perioada 3-9 iunie 2012 la Hotelul Orizont din Predeal
o noua generatie de 26 de tineri lideri va avea sansa sa experimenteze leadershipul prin situatii limita care ii vor scoate din zona de confort si totodata vor invata de la unii dintre cei mai apreciati lideri romani.

Formatul unic al LEADERS Academy debuteaza cu 3 zile intense in care participantii vor aborda teme fundamentele ale leadershipului, precum: autocunoasterea, comunicarea si lucrul in echipa.

Neconventionalul acestor zile va fi oferit de invatare prin intermediul unor activitati inedite: activitati de supravietuire cu profesionistii Fortelor Terestre Romane; punerea in scena a unor productii teatrale sau de televiziune si activitati nautice impreuna cu navigatori de elita.

Pragmatismul zilelor va fi completat de interventiile liderilor din mediul corporate, antreprenorial, militar, cultural sau sportiv. Ultima zi a programului este dedicata simularii de business LEADERS, care dupa formatul show-ului TV The Apprentice, ii confrunta pe tinerii participanti cu punerea in practica a unui business in doar 24h, sub urmarirea unui antreprenor de succes.

Pe toata durata programului participantii sunt observati atent de catre facilitatori specialisti in leadership si primesc feedback din partea acestora. De asemenea absolventii LEADERS Academy beneficiaza de un an de mentoring gratuit, realizat pe baza planului de actiune realizat de acestia la sfarsitul programului.

Printre invitatii de anul acesta se numara: Dragos Anastasiu, Presedinte TUI&Eurolines; Damian Draghici, singurul roman castigator de Grammy, Silvia Ghiata, Producatoarea Garantat 100% si Daniel Bichis, romanul cu cele mai vechi state de serviciu in NLP.

Afla mai multe despre conceptul LEADERS Academy, invitatii confirmati anul acesta si istoricul editiilor trecute, accesand website-ul www.leadersacademy.ro.

Inscrierile se fac online, aici: http://www.leaders.ro/programe/leaders-academy/aplica/

Contact
Adelina Maria
Director Program

Adelina@leaders.ro
0722193066

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu