marți, 29 mai 2012

CURSA AGENTIILOR DE PUBLICITATE ISI ASTEAPTA PARTICIPANTII SA SE ALINIEZE LA LINIA DE START

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Dacă lucrezi în publicitate și ești mistuit de spiritul competitiv, atunci află că Advice a ieșit pe ultima sută de metri cu o cursă interactivă pentru agențiile de publicitate.

Cursa agențiilor, cum o numesc tinerii voluntari, vine în întâmpinarea campaniilor de 2% cu o idee inedită: agențiile de publicitate trebuie să se întreacă între ele, completând formulare, ca să-și demonstreze interesul pentru generațiile viitoare de publicitari.

Lucrurile n-o să fie plictisitoare, nu vă temeți. Reprezentanții agențiilor vor fi niște cârtițe foarte motivate, care vor săpa pentru a-și duce agenția mamă mai aproape de victorie.

Operațiunea Cursa Agențiilor a început deja.

Voluntarii Advice vor plasa în agenții câte o cutie. Nu vor ieși cârtițe din ea, ci vor intra formulare de 2% proaspăt completate de publicitarii bucureșteni. După completare, pe cutie se află un QR-code mare, care, odată scanat, va propulsa cârtița agenţiei cu un pas mai aproape de victorie.

Advice este ONG-ul studențesc cel mai preocupat de viitoarele generații din advertisingul românesc.

Cursa Agențiilor dorește să testeze și să măsoare entuziasmul agențiilor de publicitate faţă de tinerii care o să le calce pragul în viitorul apropiat.

Cursa poate fi urmărită pe http://www.cursaagentiilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu