marți, 11 iunie 2019

Proiectul cultural „Marionetele la școală” - Participant Psiholog Alin CREȚU

Elevii C.S.E.I. „Orizont" însoțiți de doamna director adjunct, profesor psihopedagog Sanda Turcuș și doamna profesor psihopedagog Denes Melinda și cei ai structurii sale, C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, asistați de dl profesor psihopedagog Alin Crețu, au participat marți,11.06.2019, la o activitate de mânuire a marionetelor.

„Profesorii"-actori ai Teatrului „Arcadia"  (Florian Silaghi și Zentania Lupșe), împreună cu psiholog Claudia Bacter, au fost foarte mulțumiți de cursanții lor, care și-au ales fiecare păpușa preferată. Aceștia și-au însușit foarte repede tehnicile vocale și de mânuire a personajelor, lucrând în perechi. După ce toți au trecut prin culise spre scenă, pentru a repeta, au creat un spectacol spontan în decorul ales de ei. Scenariul a fost notat de către unul dintre profesioniști. L-au repetat, fiind aplaudați de spectatori.
Entuziasmul a fost nota dominantă a reprezentației.
După terminarea evenimentului, toată lumea a dansat și a cântat, fiind convinsă că arta reușește să pună în lumină și să atingă zone ale sufletului nostru despre care altfel, nici nu am ști că există, după cum susține dl psiholog Alin Crețu.
 
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Marionetele la școală”.

Pentru mai multe poze click aici

Sursa: https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.17907

Gallery | „Marionetele la școală”


https://www.ovidan.ro/?p=gallery.6.6333.view
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu