marți, 4 iunie 2019

Pe „Insula dorințelor „Comoara cu povești” a venit la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd - Participant Psiholog Alin CREȚU

Compania teatrală independentă Trendart - Comoara cu povești din Oradea, printr-un gest nobil, le-a oferit elevilor de la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, structură a C.S.E.I. „Orizont", marți, 4.06.2019, un spectacol caritabil, la invitația domnului director adjunct Ervin Călinescu, care la început a rostit o alocuțiune.
Piesa „Insula dorințelor" a stârnit ropote de aplauze din partea elevilor, producându-le și bucurii prin interactivitatea propusă de actori.
În unele momente, copiii au fost invitați pe scenă alături de artiști, pentru a-i „ajuta" iar în altele, personajele au coborât printre cei mici, lăsându-se atinse, stârnind discuții sau solicitând răspunsuri. Consolidarea cunoștințelor auditoriului a fost frecvent folosită de protagoniști, lucru încântător pentru elevi, cărora li s-au reîmprospătat scenele și personajele deja văzute, care se retrăgeau după cortină la epuizarea fiecăruia dintre roluri.
Muzica foarte cunoscută a avut mare priză la public, cu atât mai mult cu cât a făcut parte din repertoriul internațional, având însă textul în limba română, adaptat vârstei celor care ascultau. Decorul a fost unul inspirat, colorat foarte viu.
Personajele au prins viață prin jocul entuziast al actorilor: Nora Tiu - care a semnat și regia artistică, Loredana Ionaș, Eric Aron și Daniel Teszler. La succesul spectacolului au contribuit și Marius Aron - managerul trupei de teatru, Veres Laszlo - procesare sunet și Csuri Emese - scenografie păpuși și costume.
Buna dispoziție, a fost starea în care s-au regăsit atât artiștii cât și elevii, respectiv cadrele didactice participante.
Trupa de teatru le-a mulțumit profesoarei Laura Petruț și psihologului Alin Crețu, pentru sprijinul oferit în buna desfășurare a spectacolului.
 
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: „Comoara cu povești” a venit la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd.

Pentru mai multe poze click aici







 Sursa: https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.17899



Gallery | „Comoara cu povești” a venit la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd


Sursa: https://www.ovidan.ro/?p=gallery.6.6329.view

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu