joi, 20 decembrie 2018

Moș Crăciun a fost prezent și la Serbarea elevilor CSEI Nr. 1, Tileagd - Coordonator atelier Psiholog Alin CREȚU

     Elevii de la Tileagd, la fel ca toți ceilalți copii, au dorit să simtă spiritul sărbătorii. Până să vină Moșul cel drag, au realizat lucrări de artizanat, au colindat și au interpretat poezii.
     Atmosfera de Crăciun ne aduce întotdeauna bucurie. Celor mari ne amintește de copilărie, de momentul împodobirii bradului, și nu în ultimul rând de venirea Moșului.
     Profesorii psihopedagogi, profesorii educatori și instructorii educativi - Mărioara Cipleu, Ioana Petrica, Laura Petruț, Lucia Romanschi, Carmen Fetea, Vigh Kinga, Ionel Lup - au împodobit școala, apoi au gătit bradul cu obiectele realizate de către copii: steluțe argintii, globulețe, reni și luminițe, întregind atmosfera de poveste. 
     Profesoarele Simona Herlaș, Paula Bologa și Andra Pop, împreună cu elevii claselor a V-a, a VII-a și a VIII-a, au realizat un moment înălțător, interpretând colinda „Domn, domn să înălțăm". 
     Elevii clasei a III-a, coordonați de prof. Lucica Sârbu, au fost la superlativ cu piesa „Creștini, Crăciunul a sosit!" 
    Colinda „Galbenă gutuie" a elevilor clasei a IV-a, prof. Kovacs Ana, a încântat  publicul. 
    Următoarea piesă a fost „Iată vine Moș Crăciun", coordonată de către profesoarele Eugenia Deac, Silvis Petroi și Florins Mal, împreună cu elevii claselor a IV-a și a V-a.         
     Doamnele profesoare Tamara Constantin și Cristina Bulgaru, coordonatoarele elevilor clasei pregătitoare și clasei I, au prezentat momentul  intitulat „Renul lui Moș Crăciun".       
    „Spiridușii Moșului", coordonați  de prof  Ana Alb și psiholog Alin Crețu au lucrat pe ateliere.
     La final, domnișoara directoare Angela Marușca și domnul director adjunct Ervin Călinescu au felicitat participanții pentru modul deosebit în care au desfășurat serbarea, făcându-le urări de sărbători.
     Bucuria cea mare a venit din partea Moșului care a oferit cadouri. Întreaga serbare a fost prezentată în versuri de prof. Otilia Urs.
 
Psiholog Alin Crețu
 
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Serbarea elevilor CSEI Nr. 1, Tileagd

Pentru mai multe poze click aici









 Sursa: https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.17314

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu